Bivalirudin pikeun suntik

  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bivalirudin pikeun suntik

    250mg / vial Kakuatan

    Indication: Bivalirudin is indicated for use as an anticoagulant in patients undergoing percutaneous coronary intervention (PCI).

    aplikasi klinis: Ieu suntik ka jero nadi usedfor na netes ka jero nadi.

    Indikasi AND pamakéan

    1.1 Percutaneous Transluminal koronér angioplasty (PTCA)

    Bivalirudin pikeun suntik dituduhkeun pikeun pamakéan salaku hiji anticoagulant di penderita panghina stabil ngalaman percutaneous angioplasty koronér transluminal (PTCA).

    1.2 Percutaneous campur koronér (PCI)

    Bivalirudin pikeun suntik jeung pamakéan saheulaanan tina inhibitor glycoprotein IIb / IIIa (GPI) salaku didaptarkeun di

    Ngaganti-2 sidang dituduhkeun pikeun pamakéan salaku hiji anticoagulant di penderita ngalaman campur koronér percutaneous (PCI).

    Bivalirudin pikeun suntik dituduhkeun pikeun penderita, atanapi di résiko, heparin ngainduksi thrombocytopenia (pencét) atanapi heparin ngainduksi thrombocytopenia na thrombosis sindrom (HITTS) ngalaman PCI.

    1.3 Us e jeung Aspirin

    Bivalirudin pikeun suntik di indikasi ieu dimaksudkeun keur pamakéan kalawan aspirin na geus ditalungtik ukur di penderita narima aspirin concomitant.

    1.4 watesan Pamakéan

    Kasalametan sarta efektivitas bivalirudin pikeun suntik teu acan ngadeg di penderita syndromes koronér akut nu teu ngalaman PTCA atawa PCI.

    2 dosage jeung administrasi

    2.1 Disarankeun dosis

    Bivalirudin pikeun suntik anu keur administrasi ka jero nadi wungkul.

    Bivalirudin pikeun suntik dimaksudkeun keur pamakéan kalawan aspirin (300 nepi ka 325 mg poean) jeung geus ditalungtik ukur di penderita narima aspirin concomitant.

    Pikeun pasien anu teu geus pencét / HITTS

    dosis dianjurkeun of bivalirudin pikeun suntik mangrupa ka jero nadi (IV) bolus dosis 0,75 mg / kg, langsung dituturkeun ku hiji infusion of 1,75 mg / kg / h pikeun durasi ti PCI / prosedur PTCA. Lima mnt sanggeus dosis bolus geus dikaluarkeun, hiji waktos clotting diaktipkeun (Act) nu kudu dipigawe jeung hiji bolus tambahan tina 0,3 mg / kg kudu dibikeun lamun diperlukeun.

    administrasi GPI kudu dianggap dina acara éta salah sahiji kaayaan didaptarkeun dina pedaran sidang klinis ngaganti-2 anu hadir.

    Pikeun pasien anu geus pencét / HITTS

    dosis dianjurkeun of bivalirudin pikeun suntik di penderita pencét / HITTS ngalaman PCI mangrupa bolus IV ngeunaan 0,75 mg / kg. Ieu sakuduna diteruskeun ku infusion kontinyu dina laju 1,75 mg / kg / h pikeun durasi prosedur.

    Pikeun prosedur pos perlakuan lumangsung

    Bivalirudin pikeun infusion suntik bisa jadi terus handap PCI / PTCA nepi ka 4 jam posting prosedur dina kawijaksanaan ti dokter nyampurkeun.

    Dina penderita ST bagean élévasi infarction myocardial (STEMI) tuluyan tina bivalirudin pikeun infusion suntik dina laju 1,75 mg / kg / h di handap PCI / PTCA nepi ka 4 jam pos-prosedur kudu dianggap mitigate résiko tina stent thrombosis.

    Sanggeus opat jam, hiji infusion IV tambahan tina bivalirudin pikeun suntik bisa jadi ngagagas dina laju 0.2 mg / kg / h (infusion low-rate), nepi ka 20 jam, upami diperlukeun.

    2.2 Dosing di Impairment ginjal

    Taya réduksi dina dosis bolus ieu diperlukeun pikeun sagala gelar tina impairment renal. The infusion dosis bivalirudin pikeun suntik mungkin perlu ngurangan, sarta status anticoagulant diawaskeun dina pasien kalayan impairment renal. Penderita impairment renal sedeng (30 nepi ka 59 ml / mnt) kedah nampi hiji infusion of 1,75 mg / kg / h. Lamun clearance kréatinin nyaeta kirang ti 30 ml / mnt, pangurangan laju infusion ka 1 mg / kg / h kudu dianggap. Lamun sabar mah dina hemodialysis, laju infusion kudu diréduksi jadi 0,25 mg / kg / h.

    2.3 Parentah pikeun Administrasi

    Bivalirudin pikeun suntik dimaksudkeun keur suntik bolus ka jero nadi na infusion kontinyu sanggeus reconstitution sarta éncér. Ka unggal vial 250 mg, tambahkeun 5 ml steril Cai keur suntik, USP. Gently swirl dugi sadayana bahan bubar. Salajengna, mundur tur Piceun 5 ml ti kantong 50 ml infusion ngandung 5% Dékstrosa di Cai atanapi 0.9% natrium klorida pikeun suntik. Lajeng nambahkeun eusi vial reconstituted kana kantong infusion ngandung 5% Dékstrosa di Cai atanapi 0.9% natrium klorida pikeun suntik ngahasilkeun hiji salaku konséntrasi ahir 5 mg / ml (misalna 1 vial dina 50 ml; 2 vials dina 100 ml; 5 vials dina 250 ml). The dosis bisa dikaluarkeun disaluyukeun nurutkeun beurat sabar urang (tingali Table 1).

    Lamun infusion low-rate anu dipaké sanggeus infusion awal, hiji kantong konsentrasi handap kudu disiapkeun. Dina raraga nyiapkeun konsentrasi handap ieu, reconstitute nu vial 250 mg jeung 5 ml steril Cai keur suntik, USP. Gently swirl dugi sadayana bahan bubar. Salajengna, mundur tur Piceun 5 ml ti kantong 500 ml infusion ngandung 5% Dékstrosa di Cai atanapi 0.9% natrium klorida pikeun suntik. Lajeng nambahkeun eusi vial reconstituted kana kantong infusion ngandung 5% Dékstrosa di Cai atanapi 0.9% natrium klorida pikeun suntik ngahasilkeun hiji salaku konséntrasi ahir 0,5 mg / ml. Laju infusion bisa dikaluarkeun kudu dipilih tina kolom-leungeun katuhu di Table 1.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!