• kaunggulan

    kaunggulan

    FDA disatujuan & cGMP fasilitas manufaktur; kapasitas produksina ageung kalawan produksi taunan leuwih 1,000kgs jasa péptida Full kaasup rojongan Cro / CMO.
  • Alus Service

    Alus Service

    Lega rupa péptida kualitas; pangiriman produk timely; Saatos jasa diobral produk
  • Pamastian kualitas

    Pamastian kualitas

    QA stringent sarta sistem QC; alat analitis modern; LC-MS, NMR (Kontrak), HPLC & GC, IR, UV jsb

GMP Produksi

Juara R & D

Alus Service

Pamastian kualitas

  • 51651
  • 306a686d2
  • 2 - 副本
  • d3d250781

GMP polipéptida API
Shenzhen JYMed Téhnologi Co., Ltd

Shenzhen JYMed Téhnologi Co., Ltd, (JYMed) mangrupakeun perusahaan tinggi-tech anu kalibet dina panalungtikan sarta pamekaran, manufaktur jeung commercialization produk péptida patali saprak 2009. JYMed boga dua pausahaan disubsidi: Shenzhen JX Bio Pharmaceutical Co., Ltd (réngsé produk produsén) jeung Hubei JX Bio Pharmaceutical Co., Ltd (sahandapeun konstruksi, produsén API). parusahaan geus lulus sertifikasi of Shenzhen perusahaan High-tech na perusahaan High-tech Nasional. Salaku perusahaan domestik jeung kaunggulan tina industrialisasi tina API polipéptida, éta geus kahontal hiji narabas téhnologis utama dina industrialisasi tina API polipéptida jeung kasusah teknis pisan tinggi. Kalayan produk kualitas luhur, pausahaan mawa kaluar muka R & D jasa Cro. Jaringan pasar nyertakeun pasar domestik jeung luar nagri ...

Contact us kanggo inpo atawa buku pasini
Diajar deui
WhatsApp Online Chat!