Cro & CMO jasa

JYMed urang Cro & CMO layanan pikeun proyék péptida Anjeun

Dimana JYMed tiasa ngarojong proyék péptida anjeun?

Cro & CMO jasa

JYMed bisa nyadiakeun péptida '  API tur péptida réngsé ngembangkeun dosage pikeun proyék anjeun, sakumaha di handap ieu:

[Peocess Development]

CQA

QBD

Ngembangkeun sarta tekad proses

Optimasi prosés

3 bets produksi ka assess feasibility ka skala nepi

1-3 bets produksi skala pilot

Characterization

Produksi 3 bets validasi

Ulikan ICH stabilitas

Produksi Sampel klinis

[Analitis Development]

Ngembangkeun métode analitis zat patali jeung assay

ulikan Impurity

Ngembangkeun métode analitis: GC, IC, analisis asam amino, ion counter jeung métode kasehatan

Ngadegna spésifikasi

Ngagawekeun Persiapan Standar

Validasi tina métode déskriptif analitik

[Peraturan Dokumén]

Kasimpulan data na DMF keusikan

Rojongan pangaturan di hareup AS FDA / EDQM


WhatsApp Online Chat!