Tentang Kami

péptida hadé hirup hadé

Shenzhen JYMed Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan tinggi-tech aktipitas panalungtikan sarta pamekaran, manufaktur jeung commercialization of péptida dumasar produk kaasup  péptida aktif farmasi bahan, péptida kosmetik, jeung péptida custom ogé ngembangkeun ubar péptida anyar. JYMed boga dua subsidiaries kaluar liwat-milik: Shenzhen JYBio Pharmaceutical Co., Ltd na Hubei JY Pharmaceutical Co., Ltd, nu sahandapeun konstruksi.

【R & D puseur】

JYMed urang R & D puseur, ayana di Shenzhen, geus nyetél pikeun panalungtikan sarta pamekaran zat ubar anyar, API péptida jeung produk relevan. pusat geus dilengkepan modern péptida Ki Hajar Dewantara, badag-kapasitas sistem purifikasi preparative, sarta instrumen analitik komprehensif kaasup MS, HPLC, GC, UV, IC jsb puseur R & D ogé nyadiakeun rojongan téhnologi pikeun duanana prosés kapanggihna ubar na manufaktur anyar mindahkeun.

【Produksi Base】

JYMed boga opat garis produksi péptida API di Nanjing luyu jeung FDA cGMP minuhan, sarta dua dosis garis produksi biologis rengse anu di Shenzhen nu bisa nyadiakeun bets komérsial di injectables péptida injectables kapasitas leutik jeung produk bubuk freeze-garing dina tungtunan cGMP. Sajaba ti éta, urang numuwuhkeun genep belas garis produksi pikeun péptida API di Xianning, Propinsi Hubei, China, anu baris jadi salah sahiji pangbadagna base manufaktur péptida API di Cina.

JYMed boga sistem péptida industrialisasi lengkep jeung efisien, tiasa nyadiakeun layanan péptida komprehensif, kaasup Cro / CMO / CDMO / OEM sarta rojongan urusan Regulasi. Janten supplier dipercaya, bebas sarta réaktif anjeun pikeun péptida anjeun!

图片 2

Tokoh konci JYMed

● 315 pagawé nasional
● 2 RD laboratorium (Pingshan, Nanshan)
● 3 fasilitas manufaktur

        ● API, Nanjing Lishui, Jiangsu, 4 garis produksi sasuai jeung FDA
        ● API, Xian'ning, HuBei, 16 garis produksi sasuai jeung FDA (sahandapeun konstruksi)
        ● produk réngsé, 2 garis dosage di Shenzhen Pingshan, Guangdong

● 7 produk dikintunkeun ANDA mun CFDA, 5 produk handapeun filing
● 1 produk IND dikintunkeun ka CFDA
● 1 produk dikintunkeun VMF (AS-FDA) jeung diala sertipikat Acép

图片 3

WhatsApp Online Chat!