Cro & CMO SERVICE

JYMed kang Cro & CMO layanan kanggo project peptida Panjenengan

Where JYMed bisa ndhukung project peptida Panjenengan?

Cro & CMO layanan

JYMed bisa nyedhiyani zat kimia '  API lan peptida rampung pembangunan dosis kanggo project, minangka ing ngisor iki:

[Peocess Development]

CQA

QBD

Development lan netepake proses

Optimization saka proses

3 perangan produksi kanggo netepke iso kedaden kanggo ukuran nganti

1-3 perangan produksi ukuran pilot

watak

produksi 3 perangan Validation

sinau ich Stabilitas

produksi Sample Clinical

[Analytical Development]

Pangembangan metode analitis saka inti sing gegandhengan lan pengujian kadar logam

sinau kotor

Pangembangan metode analitis: GC, IC, analisis asam amino, ion counter lan cara kesehatan

Pembentukan Keterangan

Pakaryan Preparation Standard

Validation of cara analitis

[Peraturan Documents]

Summary of data lan DMF Isi

Dhukungan Regulatory ing ngarep saka US FDA / EDQM


Tampilan Online Chat!