• kaluwihan

    kaluwihan

    FDA disetujoni & cGMP fasilitas Manufaktur; kapasitas produksi Gedhe karo produksi taunan liwat 1,000kgs layanan peptida Full kalebu support Cro / CMO.
  • banget Service

    banget Service

    Wide macem-macem zat kimia kualitas; layang produk pas wektune; Sawise layanan sale produk
  • Assurance Quality

    Assurance Quality

    QA kenceng lan sistem QC; instrument analitis Modern; LC-MS, NMR (Contract), HPLC & GC, IR, UV etc

GMP Produksi

Inovasi R & D

banget Service

Assurance Quality

  • 51651
  • 306a686d2
  • 2 - 副本
  • d3d250781

GMP polipeptida API
Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd

Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd, (JYMed) punika perusahaan dhuwur-tech sing melu riset lan pangembangan, Manufaktur lan komersialisasi saka produk peptida related wiwit 2009. JYMed wis loro perusahaan subsidi: Shenzhen JX Bio Pharmaceutical Co., Ltd (Companies Product Produsen) lan Hubei JX Bio Pharmaceutical Co., Ltd (ing construction, produsen API). Perusahaan wis lulus sertifikasi saka Shenzhen Enterprise High-tech lan Enterprise High-tech National. Minangka perusahaan domestik karo kauntungan saka industrialization saka API polipeptida, iku wis ngrambah temonan teknologi utama ing industrialization saka API polipeptida karo kangelan technical dhuwur banget. Kanthi produk kualitas, perusahaan kaleksanane metu mbukak R & D layanan Cro. Jaringan pasar isine pasar domestik lan manca ...

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap utawa Book janjian
sinau More
Tampilan Online Chat!