Babagan awake dhewe

peptida luwih urip luwih

Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd punika perusahaan dhuwur-tech melu riset lan pangembangan, Manufaktur lan komersialisasi saka zat kimia adhedhasar produk kalebu  zat kimia aktif pharmaceutical bahan, zat kimia kosmetik, lan zat kimia adat uga pembangunan tamba peptida anyar. JYMed wis loro tambahan wholly-diduweni: Shenzhen JYBio Pharmaceutical Co., Ltd lan Hubei JY Pharmaceutical Co., Ltd, kang punika dipunbangun.

【R & D tengah】

JYMed kang R & D tengah, dumunung ing Shenzhen, wis nyiyapake kanggo riset lan pangembangan bahan kimia tamba anyar, API peptida lan produk cocog. tengah dilengkapi karo modern peptida synthesizer, gedhe-kapasitas sistem dimurnèkaké preparative, lan instrumen analitis lengkap kalebu MS, HPLC, GC, UV, IC etc. Pusat R & D uga menehi support teknologi kanggo loro proses ditemokaké tamba lan Manufaktur anyar nransfer.

【Produksi Base】

JYMed wis papat garis produksi peptida API ing Nanjing sesuai karo FDA cGMP selaras, lan loro dosis garis produksi biologi rampung ing Shenzhen sing bisa nyedhiyani perangan komersial injectables peptida injectables kapasitas cilik lan produk wêdakakêna beku-pepe ing pedoman cGMP. Kajaba iku, kita mbangun nembelas garis produksi kanggo peptida API ing Xianning, provinsi Hubei, China, kang bakal dadi salah siji saka paling gedhe basa Manufaktur peptida API ing China.

JYMed wis sistem peptida industrialization lengkap lan efisien, bisa nyedhiyani layanan peptida Comprehensive, kalebu Cro / CMO / CDMO / OEM lan support urusane Regulatory. Dadi supplier dipercaya, bebas lan reaktif Panjenengan zat kimia Panjenengan!

图片 2

Tokoh tombol JYMed

● 315 karyawan negoro
● 2 RD Laboratorium (Pingshan, Sky)
● 3 fasilitas Manufaktur

        ● API, Nanjing Lishui, Jiangsu, 4 garis produksi ing selaras karo FDA
        ● API, Xian'ning, Hubei, 16 garis produksi ing selaras karo FDA (ing construction)
        ● produk Companies, 2 garis dosis ing Shenzhen Pingshan, Guangdong

● 7 produk diajukake anda kanggo CFDA, 5 produk ing key
● 1 produk IND diajukake CFDA
● 1 produk diajukake VMF (US-FDA) lan dijupuk certificate CEP

图片 3

Tampilan Online Chat!