Linaclotide

  • Product Name: Linaclotide
  • Cas No: 851199-59-2
  • Formula molekul: C59H79N15O21S6
  • Bobot molekul: 1526,8 g / mol
  • Urutan: NH2-Cys-Cys-Glu-Tyr-Cys-Cys-ASN-Pro-Ala-Cys-Thr-Gly-Cys-Tyr-OH
  • Katon: wêdakakêna Putih
  • Aplikasi: Digunakna kanggo nambani sindrom usus irritable karo constipation lan nemen constipation karo kaluputane dikenal
  • Paket: Miturut syarat customer kang
  • Detail produk

    Tags Product

    keywords

    Details cepet

    • ProName:  Linaclotide
    • CasNo: 851199-59-2
    • Formula molekul: C59H79N15O21S6
    • Katon: bubuk putih
    • Aplikasi: digunakake kanggo Ngruwat constipation
    • DeliveryTime: kintunan pituduh
    • Paket: miturut syarat customer kang
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 1 Kilogram / Wulan
    • Purity: 98%
    • Storage: 2 ~ 8 ℃. dilindhungi saka cahya
    • Transportasi: udhara
    • LimitNum: 1 Gram

    kaunggulan

     

    Produsèn peptida profesional ing China.
    kualitas dhuwur drajate GMP
    ukuran gedhe karo rega competitive
    produk kita kalebu: API umum akeh peptida peptida kosmetik, zat kimia adat lan zat kimia Veterinary.

     

    Details

     

    Product: Linaclotide
    Sinonim: Linaclotide Katandhan
    CAS No.: 851199-59-2
    Formula Molekuler: C59H79N15O21S6
    Molekuler Bobot: 1526,8
    Katon: Putih wêdakakêna
    Purity:> 98%
    urutan: NH2-Cys-Cys-Glu-Tyr-Cys-Cys-ASN -Pro-Ala-Cys-Thr-Gly-Cys-Tyr-OH

    Linaclotide punika tiron, patbelas peptida asam amino lan agonis saka usus jinis guanylate cyclase C (GC-C), kang structurally pranala menyang peptida kulawarga guanylin, karo secretagogue, analgesik lan aktivitas laxative. Senadyan administrasi lisan, linaclotide nemplek lan ngaktivasi reseptor GC-C dumunung ing lumahing luminal saka epitelium usus. Mundhak konsentrasi njero siklik guanosine monophosphate (cGMP), kang asalé saka guanosine trifosfat (GTP). cGMP ngaktivasi cystic fibrosis transmémbran conductance pengatur (CFTR) lan stimulates ing metune saka klorit lan bicarbonate menyang lumen usus. Iki dipun promosiaken sodium ekskresi menyang lumen lan asil tambah metune adi usus. Iki wekasanipun accelerates transit GI isi usus, mbenakake gerakan bagean paling njero lan relieves constipation. Tambah tingkat cGMP ekstraselular uga nandur pengaruh antinociceptive, liwat ing mekanisme durung ora sacara kebak ngandharaken, sing uga ndherek modulasi saka nociceptors ditemokaké ing serat pain afferent colonic. Linaclotide wis minimally digunakke saka ngambakake GI.

    Gambar Company:
    jeneng perusahaan: Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd.
    Taun Madeg: 2009
    Capital: 89,5 Yuta RMB
    produk utama: Oxytocin Katandhan, Vasopressin Katandhan, Desmopressin Katandhan, Terlipressin cuka, Caspofungin cuka, Micafungin sodium, Eptifibatide cuka, Bivalirudin TFA, Deslorelin Katandhan, glukagon Katandhan, Histrelin Katandhan, Liraglutide Katandhan, Linaclotide Aceteate, Degarelix Katandhan, Buserelin Katandhan, Cetrorelix Katandhan , Goserelin
    Cuka, Argireline cuka, Metrixyl cuka, Belang-8, ... ..
    Kita usaha kanggo inovasi terus ing teknologi anyar sintesis peptida lan Optimization proses, lan tim kita technical wis liwat dasawarsa pengalaman ing peptida synthesis.JYM wis kasil diajukake kathah
    saka anda API peptida lan produk dirumuske karo CFDA lan duwe luwih saka patang puluh paten disetujoni.
    tanduran peptida kita dumunung ing Nanjing, provinsi Jiangsu lan wis nyiyapake fasilitas saka 30,000 kothak meter ing selaras karo cGMP pedoman. Ing fasilitas Pabrik wis wes di prikso lan periksa dening loro klien domestik lan internasional.
    Kanthi banget kualitas sawijining, rega paling competitive lan technical support kuwat, JYM ora mung gained recognitions kanggo produk saka organisasi Research lan industri Pharmaceutical, nanging uga dadi salah siji saka supplier paling dipercaya saka zat kimia ing China ,. JYM wis darmabakti kanggo dadi salah siji saka donya panyedhiya peptida anjog ing mangsa cedhak.

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!