Liraglutide

  • Product Name: Liraglutide
  • Cas No: 204656-20-2
  • Formula molekul: C172H265N43O51
  • Bobot molekul: 3751,26 g / mol
  • Urutan: H-Kang-Ala-Glu-Gly-Thr-Phe-Thr-Ser-ASP-Val-Ser-Ser-Tyr-Leu-Glu-Gly-Gln-Ala-Ala-Lys (γ-Glu-palmitoyl) -Glu-Phe-Ile-Ala-Trp-Leu-Val-Arg-Gly-Arg-Gly-OH uyah asetat
  • Katon: wêdakakêna Putih
  • APLIKASI: Liraglutide iku analog saka glukagon-LIKE peptida 1 lan agonis saka glukagon-LIKE peptida 1 reseptor sing digunakake minangka AGENT hipoglikemik lan therapy tambahan ing perawatan saka diabetes mellitus dening patients sing ora nanggepi Metformin
  • PAKET: Miturut syarat customer kang
  • Detail produk

    Tags Product

    keywords

    Details cepet

    • ProName:  Liraglutide
    • CasNo: 204656-20-2
    • Formula molekul: C172H265N43O51
    • Katon: wêdakakêna Putih
    • Aplikasi: Diabetes II
    • DeliveryTime: kintunan pituduh
    • Paket: Miturut kabutuhan
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 5 kilogram / Wulan
    • Purity: 98%
    • Storage: 2 ~ 8 ℃, dilindhungi saka cahya
    • Transportasi: udhara
    • LimitNum: 1 Gram

    kaunggulan

    Produsèn liraglutide profesional ing China.
    kualitas dhuwur drajate GMP
    ukuran komersial karo rega competitive
    produk kita kalebu: API umum akeh peptida peptida kosmetik, zat kimia adat lan zat kimia Veterinary.

    Details

    Formula molekul: C172H265N43O51 Relatif molekul Massa: 3751,26 g / mol, Long-term Storage: -20 ± 5 ° C Sinonim: NN2211; (Lys (γ-Glu-palmitoyl) 26, Arg34) -GLP-1 (7-37) urutan: H-Kang-Ala-Glu-Gly-Thr-Phe-Thr-Ser-ASP-Val-Ser-Ser- Tyr-Leu-Glu-Gly-Gln-Ala-Ala-Lys (γ-Glu-palmitoyl) -Glu-Phe-Ile-Ala-Trp-Leu-Val-Arg-Gly-Arg-Gly-OH Aplikasi uyah asetat: kanggo perawatan saka diabetes tipe 2.
    Gambar Company:
    jeneng perusahaan: Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd.
    Taun Madeg: 2009
    Capital: 89,5 Yuta RMB
    Produk utama: Oxytocin Katandhan, Vasopressin Katandhan, Desmopressin Katandhan, Terlipressin cuka, Caspofungin cuka, Micafungin sodium, Eptifibatide cuka, Bivalirudin TFA, Deslorelin Katandhan, glukagon Katandhan, Histrelin Katandhan, Liraglutide Katandhan , Linaclotide Aceteate, Degarelix Katandhan, Buserelin Katandhan, Cetrorelix Katandhan , Goserelin
    Cuka, Argireline cuka, Metrixyl cuka, Belang-8, ... ..
    Kita usaha kanggo inovasi terus ing teknologi anyar sintesis peptida lan Optimization proses, lan tim kita technical wis liwat dasawarsa pengalaman ing peptida synthesis.JYM wis kasil diajukake kathah
    saka anda API peptida lan produk dirumuske karo CFDA lan duwe luwih saka patang puluh paten disetujoni.
    tanduran peptida kita dumunung ing Nanjing, provinsi Jiangsu lan wis nyiyapake fasilitas saka 30,000 kothak meter ing selaras karo cGMP pedoman. Ing fasilitas Pabrik wis wes di prikso lan periksa dening loro klien domestik lan internasional.
    Kanthi banget kualitas sawijining, rega paling competitive lan technical support kuwat, JYM ora mung gained recognitions kanggo produk saka organisasi Research lan industri Pharmaceutical, nanging uga dadi salah siji saka supplier paling dipercaya saka zat kimia ing China ,. JYM wis darmabakti kanggo dadi salah siji saka donya panyedhiya peptida anjog ing mangsa cedhak.

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!