Degarelix asetat

  • Product Name: Degarelix asetat
  • Cas No: 214766-78-6
  • Formula molekul: C82H103ClN18O16
  • Bobot molekul: 1632,28 g / mol
  • Urutan: AC-D-2-Nal-D-4-CPA-D-3-Pal-Ser-4-amino-Phe (L-hydroorotyl) -4-ureido- D-Phe-Leu-Lys (isopropyl) - Pro-D-Ala-NH2 uyah asetat
  • Katon: bubuk putih
  • Aplikasi: Advanced hormon-gumantung carcinoma prostat
  • Paket: Miturut syarat customer kang
  • Detail produk

    Tags Product

    keywords

    • Degarelix
    • rega paling terjangkau
    • CAS # 214766-78-6

    Details cepet

    • ProName: Degarelix acetate
    • CasNo: 214766-78-6
    • Formula molekul: C82H103ClN18O16
    • Katon: bubuk putih
    • Aplikasi: Babagan aplikasi: hormo Lanjut ...
    • DeliveryTime: kintunan pituduh
    • Paket: miturut syarat customer kang
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 2 kilogram / Wulan
    • Purity: 98%
    • Storage: 2 ~ 8 ℃. dilindhungi saka cahya
    • Transportasi: udhara
    • LimitNum: 1 Gram

    kaunggulan

     

    Produsèn degarelix profesional ing China.
    kualitas dhuwur drajate GMP
    ukuran gedhe karo rega competitive
    produk kita kalebu: API umum akeh peptida peptida kosmetik, zat kimia adat lan zat kimia Veterinary.

     

    Details

    Formula molekul:
    C82H103ClN18O16
    Relatif Molekuler Massa:
    1632,28 g / mol
    CAS-Panggil:
    214766-78-6 (net)
    Storage Long-term:
    -20 ± 15 ° C
    sinonim:
    FE200486 
    urutan:
    AC-D-2-Nal-D- 4-CPA-D-3-Pal-Ser-4-amino-Phe (L-hydroorotyl) -4-ureido-
    D-Phe-Leu-Lys (isopropyl) -Pro-D-Ala-NH2 asetat uyah 
    Babagan Aplikasi:
    Advanced carcinoma prostat hormon-gumantung 
    Inti aktif:
    Degarelix Katandhan ingkang antagonis reseptor LHRH (GnRH), dituduhake kanggo patients karo kanker prostat majeng. Degarelix reversibly lan dosis-dependently suppresses gonadotropin lan steroid seks tingkat dening nyandhet naleni LHRH sabab reseptor sawijining.
    Degarelix nuduhake kanggo paling sethithik minangka efektif minangka leuprolide ing nggondheli tingkat testosteron sing padha utawa luwih murah tinimbang sing katon karo castration.

    Gambar Company:
    jeneng perusahaan: Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd.
    Taun Madeg: 2009
    Capital: 89,5 Yuta RMB
    Produk utama: Oxytocin Katandhan, Vasopressin Katandhan, Desmopressin Katandhan, Terlipressin cuka, Caspofungin cuka, Micafungin sodium, Eptifibatide cuka, Bivalirudin TFA, Deslorelin Katandhan, glukagon Katandhan, Histrelin Katandhan, Liraglutide Katandhan, Linaclotide Aceteate, Degarelix Katandhan , Buserelin Katandhan, Cetrorelix Katandhan , Goserelin
    Cuka, Argireline cuka, Metrixyl cuka, Belang-8, ... ..
    Kita usaha kanggo inovasi terus ing teknologi anyar sintesis peptida lan Optimization proses, lan tim kita technical wis liwat dasawarsa pengalaman ing peptida synthesis.JYM wis kasil diajukake kathah
    saka anda API peptida lan produk dirumuske karo CFDA lan duwe luwih saka patang puluh paten disetujoni.
    tanduran peptida kita dumunung ing Nanjing, provinsi Jiangsu lan wis nyiyapake fasilitas saka 30,000 kothak meter ing selaras karo cGMP pedoman. Ing fasilitas Pabrik wis wes di prikso lan periksa dening loro klien domestik lan internasional.
    Kanthi banget kualitas sawijining, rega paling competitive lan technical support kuwat, JYM ora mung gained recognitions kanggo produk saka organisasi Research lan industri Pharmaceutical, nanging uga dadi salah siji saka supplier paling dipercaya saka zat kimia ing China ,. JYM wis darmabakti kanggo dadi salah siji saka donya panyedhiya peptida anjog ing mangsa cedhak.

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!