Linaclotide

  • Ngaran produk: Linaclotide
  • CAS No: 851199-59-2
  • Formula molekular: C59H79N15O21S6
  • Beurat molekul: 1526,8 g / mol
  • Runtuyan: NH2-Cys-Cys-Glu-Tyr-Cys-Cys-Asn-Pro-Ala-Cys-THR-Gly-Cys-Tyr-OH
  • Penampilan: bubuk bodas
  • Aplikasi: Dipaké pikeun ngubaran sindrom bowel gampang jeung kabebeng na kabebeng kronis kalawan henteu ngabalukarkeun dipikawanoh
  • Pakét: Numutkeun syarat customer urang
  • jéntré produk

    Tags produk

    Konci

    Rincian gancang

    • ProName: Linaclotide
    • CasNo: 851199-59-2
    • Formula molekular: C59H79N15O21S6
    • Penampilan: bubuk bodas
    • Aplikasi: dipaké keur curing kabebeng
    • DeliveryTime: kiriman ajakan
    • Pakét: nurutkeun syarat customer urang
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 1 kilogram / Bulan
    • Purity: 98%
    • Neundeun: 2 ~ 8 ℃. ditangtayungan tina lampu
    • Transportasi: ku hawa
    • LimitNum: 1 gram

    kaunggulan

     

    produsén péptida profésional di china.
    kualitas luhur kalawan kelas gmp
    skala badag kalawan harga kalapa
    produk urang kaasup: API umum bulk péptida, péptida kosmetik, péptida custom na péptida Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

     

    rinci

     

    Produk: Linaclotide
    sinonim: Linaclotide asétat
    CAS No.: 851199-59-2
    Formula molekular: C59H79N15O21S6
    molekular Beurat: 1526,8
    Panémbong: White bubuk
    purity:> 98%
    urutan: NH2-Cys-Cys-Glu-Tyr-Cys-Cys-Asn -Pro-Ala-Cys-THR-Gly-Cys-Tyr-OH

    Linaclotide mangrupakeun sintétik, welas péptida asam amino na agonist tina peujit tipe guanylate siklase C (GC-C), nu Sacara stuktur patali ka péptida kulawarga guanylin, kalawan secretagogue, analgesic jeung kagiatan laxative. Kana administrasi oral, linaclotide ngiket pikeun sarta ngaktifkeun reséptor GC-C ayana dina beungeut luminal tina Épitél peujit. Hal ieu ngaronjatkeun konsentrasi intrasélular siklik guanosin monophosphate (cGMP), anu diturunkeun tina guanosin trifosfat (GTP). cGMP ngaktifkeun kana hampru fibrosis transmembrane conductance regulator (CFTR) jeung ngarangsang sékrési klorida jeung bikarbonat kana lumén peujit. Ieu promotes natrium ékskrési kana lumén tur hasil dina ngaronjat sékrési cairan peujit. Ieu pamustunganana accelerates transit GI eusi peujit, ngaronjatkeun gerakan bowel na relieves kabebeng. Ngaronjat tingkat cGMP extracellular ogé bisa exert pangaruh antinociceptive, ngaliwatan hiji sakumaha tina mékanisme acan moal pinuh elucidated, éta bisa ngalibetkeun modulasi of nociceptors kapanggih dina serat nyeri afferent colonic. Linaclotide ieu minimally diserep tina saluran GI.

    Profil Perusahaan:
    Ngaran parusahaan: Shenzhen JYMed Téhnologi Co., Ltd.
    Taun Didirikeun: 2009
    Usaha: 89,5 Juta RMB
    produk utama: oksitosin asétat, Vasopressin asétat, Desmopressin asétat, Terlipressin asétat, Caspofungin asétat, Micafungin natrium, Eptifibatide asétat, Bivalirudin TFA, Deslorelin asétat, Glucagon asétat, Histrelin asétat, Liraglutide asétat, Linaclotide Aceteate, Degarelix asétat, Buserelin asétat, Cetrorelix asétat , Goserelin
    Asétat, Argireline asétat, Metrixyl asétat, snap-8, ... ..
    Urang narékahan pikeun inovasi neraskeun di téhnologi anyar sintésis péptida sarta optimasi prosés, sarta tim téknis urang geus leuwih ti dasawarsa pangalaman dina péptida synthesis.JYM geus hasil dikintunkeun pisan
    tina ANDA API péptida jeung produk ngarumuskeun jeung CFDA tur mibanda leuwih ti fourty patén-patén disatujuan.
    tutuwuhan péptida urang aya di Nanjing, Propinsi Jiangsu jeung eta geus nyetél fasilitas ti 30.000 méter pasagi sasuai jeung cGMP guideline. Fasilitas pabrik geus diaudit na inspected ku duanana klien domestik jeung internasional.
    Kalawan kualitas alus teuing anak, harga paling kalapa jeung rojongan teknis kuat, JYM teu ngan geus miboga recognitions pikeun produk na ti organisasi Panalungtikan sarta industri Pharmaceutical, tapi ogé jadi salah sahiji suppliers paling dipercaya tina péptida di Cina ,. JYM ieu dedicated janten salah sahiji dunya panyadia péptida anjog di mangsa nu bakal datang.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!