Degarelix asétat

  • Ngaran produk: Degarelix asétat
  • CAS No: 214766-78-6
  • Formula molekular: C82H103ClN18O16
  • Beurat molekul: 1632,28 g / mol
  • Runtuyan: AC-D-2-Nal-D-4-CPA-D-3-Pal-Ser-4-amino-Phe (L-hydroorotyl) -4-ureido- D-Phe-leu-Lys (Isopropil) - pro-D-Ala-NH2 uyah asétat
  • Penampilan: bubuk bodas
  • Aplikasi: Advanced hormon-gumantung carcinoma prostat
  • Pakét: Numutkeun syarat customer urang
  • jéntré produk

    Tags produk

    Konci

    • Degarelix
    • harga paling affordable
    • CAS # 214766-78-6

    Rincian gancang

    • ProName:  Degarelix asétat
    • CasNo: 214766-78-6
    • Formula molekular: C82H103ClN18O16
    • Penampilan: bubuk bodas
    • Aplikasi: Widang aplikasi: hormo Advanced ...
    • DeliveryTime: kiriman ajakan
    • Pakét: nurutkeun syarat customer urang
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 2 kilogram / Bulan
    • Purity: 98%
    • Neundeun: 2 ~ 8 ℃. ditangtayungan tina lampu
    • Transportasi: ku hawa
    • LimitNum: 1 gram

    kaunggulan

     

    produsén degarelix profésional di china.
    kualitas luhur kalawan kelas gmp
    skala badag kalawan harga kalapa
    produk urang kaasup: API umum bulk péptida, péptida kosmetik, péptida custom na péptida Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

     

    rinci

    Formula molekular:
    C82H103ClN18O16
    Relatif molekular Massa:
    1632,28 g / mol
    CAS-Jumlah:
    214766-78-6 (net)
    Panyimpenan jangka panjang:
    -20 ± 15 ° C
    sinonim:
    FE200486 
    runtuyan:
    AC-D-2-Nal-D- 4-CPA-D-3-Pal-Ser-4-amino-Phe (L-hydroorotyl) -4-ureido-
    D-Phe-leu-Lys (Isopropil) -Pro-D-Ala-NH2 asétat uyah 
    Widang Aplikasi:
    Advanced carcinoma prostat hormon-gumantung 
    Zat aktip:
    Degarelix asétat mangrupa antagonis reséptor LHRH (GnRH), ditandaan pikeun penderita kanker prostat maju. Degarelix reversibly jeung dosis-dependently suppresses gonadotropin sarta stéroid kelamin tingkat ku inhibiting beungkeutan LHRH endogenous mun reséptor na.
    Degarelix némbongkeun janten sahenteuna jadi éféktif jadi leuprolide di sustaining tingkatan téstostéron anu sarua jeung atawa handap tinimbang nu ditempo ku castration.

    Profil Perusahaan:
    Ngaran parusahaan: Shenzhen JYMed Téhnologi Co., Ltd.
    Taun Didirikeun: 2009
    Usaha: 89,5 Juta RMB
    Produk utama: oksitosin asétat, Vasopressin asétat, Desmopressin asétat, Terlipressin asétat, Caspofungin asétat, Micafungin natrium, Eptifibatide asétat, Bivalirudin TFA, Deslorelin asétat, Glucagon asétat, Histrelin asétat, Liraglutide asétat, Linaclotide Aceteate, Degarelix asétat , Buserelin asétat, Cetrorelix asétat , Goserelin
    Asétat, Argireline asétat, Metrixyl asétat, snap-8, ... ..
    Urang narékahan pikeun inovasi neraskeun di téhnologi anyar sintésis péptida sarta optimasi prosés, sarta tim téknis urang geus leuwih ti dasawarsa pangalaman dina péptida synthesis.JYM geus hasil dikintunkeun pisan
    tina ANDA API péptida jeung produk ngarumuskeun jeung CFDA tur mibanda leuwih ti fourty patén-patén disatujuan.
    tutuwuhan péptida urang aya di Nanjing, Propinsi Jiangsu jeung eta geus nyetél fasilitas ti 30.000 méter pasagi sasuai jeung cGMP guideline. Fasilitas pabrik geus diaudit na inspected ku duanana klien domestik jeung internasional.
    Kalawan kualitas alus teuing anak, harga paling kalapa jeung rojongan teknis kuat, JYM teu ngan geus miboga recognitions pikeun produk na ti organisasi Panalungtikan sarta industri Pharmaceutical, tapi ogé jadi salah sahiji suppliers paling dipercaya tina péptida di Cina ,. JYM ieu dedicated janten salah sahiji dunya panyadia péptida anjog di mangsa nu bakal datang.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!