Goserelin

  • Ngaran produk: Goserelin
  • CAS No: 65807-02-5
  • Formula molekular: C59H84N18O14
  • Beurat molekul: 1269,43 g / mol
  • SEQUECE: Pyr-Na-Trp-Ser-Tyr-D-Ser (tBu) -Leu-Arg-Pro-Azagly-NH2 uyah asétat
  • Penampilan: kakuatan bodas
  • Pakét: Numutkeun syarat customer urang
  • Aplikasi: Advanced hormon-gumantung kanker prostat, Advanced kanker payudara hormon-gumantung, Endometriosis, uterus myoma, Paké di ubar réproduktif
  • jéntré produk

    Tags produk

    Konci

    Rincian gancang

    • ProName: Goserelin
    • CasNo: 65807-02-5
    • Formula molekular: C59H84N18O14
    • Penampilan: kakuatan bodas
    • Aplikasi: Advanced hormon-gumantung ca prostat ...
    • DeliveryTime: kiriman ajakan
    • Pakét: Numutkeun kabutuhan Anjeun
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 2 kilogram / Bulan
    • Purity: 98%
    • Neundeun: 2 ~ 8 ℃, ditangtayungan tina lampu
    • Transportasi: CIF ku hawa
    • LimitNum: 1 gram

    kaunggulan

     

    produsén goserelin profésional di china.
    kualitas luhur kalawan kelas gmp
    skala badag kalawan harga kalapa
    produk urang ngawengku: API umum bulk péptida, péptida kosmetik, péptida custom na péptida Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

     

    rinci

    Formula molekular:

    C59H84N18O14

    Relatif molekular Massa:

    1269,43 g / mol

    CAS-Jumlah:

    65807-02-5 (net), 145781-92-6 (asétat)

    Panyimpenan jangka panjang:

    -20 ± 5 ° C

    sinonim:

    (D-Ser (tBu) 6, Azagly10) -LHRH

     

    runtuyan:

    Pyr-Na-Trp-Ser-Tyr-D-Ser (tBu) -Leu-Arg-Pro-Azagly-NH2 uyah asétat

     

    Widang Aplikasi:

    Canggih hormon-gumantung kanker prostat
    canggih kanker payudara hormon-gumantung
    Endometriosis
    uterus myoma
    Paké di ubar réproduktif

     

    Zat aktip:

    Goserelin asétat téh potent GnRH (LHRH) agonist. Sanggeus nambahan fana, administrasi kontinyu hasil goserelin di downregulation tina tingkat LH jeung FSH dituturkeun ku suprési indung na testicular biosintésis stéroid.

    Profil Perusahaan:
    Ngaran parusahaan: Shenzhen JYMed Téhnologi Co., Ltd.
    Taun Didirikeun: 2009
    Usaha: 89,5 Juta RMB
    Produk utama: oksitosin asétat, Vasopressin asétat, Desmopressin asétat, Terlipressin asétat, Caspofungin asétat, Micafungin natrium, Eptifibatide asétat, Bivalirudin TFA, Deslorelin asétat, Glucagon asétat, Histrelin asétat, Liraglutide asétat, Linaclotide Aceteate, Degarelix asétat, Buserelin asétat, Cetrorelix asétat , Goserelin asétat , Argireline asétat, Metrixyl asétat, snap-8, ... ..
    Urang narékahan pikeun neraskeun inovasi dina téhnologi sintésis péptida sarta prosés anyar optimasi, sarta tim téknis urang kudu leuwih dasawarsa pangalaman dina sintésis péptida. JYM geus hasil dikintunkeun loba ANDA API péptida sarta ngarumuskeun produk kalawan CFDA tur geus leuwih ti fourty patén-patén disatujuan.
    tutuwuhan péptida urang aya di Nanjing, Propinsi Jiangsu jeung eta geus nyetél fasilitas ti 30.000 méter pasagi sasuai jeung cGMP guideline. Fasilitas pabrik geus diaudit na inspected ku duanana klien domestik jeung internasional.
    Kalawan kualitas alus teuing anak, harga paling kalapa jeung rojongan teknis kuat, JYM teu ngan geus miboga recognitions pikeun produk na ti organisasi Panalungtikan sarta industri Pharmaceutical, tapi ogé jadi salah sahiji suppliers paling dipercaya tina péptida di Cina ,. JYM ieu dedicated janten salah sahiji dunya panyadia péptida anjog di mangsa nu bakal datang.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!