Semaglutide

  • Ngaran produk: Semaglutide
  • CasNo: 910463-68-2
  • Formula molekular: C187H291N45O59
  • Beurat molekul: 4113.641g / mol
  • Runtuyan: -His-Aib-Glu-Gly-THR-Phe-THR-Ser-ASP-Val-Ser-Ser-Tyr-leu-Glu-Gly-Gln-Ala-Ala-Lys (AEEAc-AEEAc-γ-Glu -17-carboxyheptadecanoyl) -Glu-Phe-Île-Ala-Trp-leu-Val-Arg-Gly-Arg-Gly-OH
  • Penampilan: bubuk bodas
  • Aplikasi: Perlakuan diabetes tipe 2
  • Pakét: Numutkeun syarat customer urang
  • jéntré produk

    Tags produk

    Konci: Semaglutide , Sermaglutide, purity tinggi Semaglutide , semaglutide péptida API

    Ngaran produk: Semaglutide
    CasNo: 910463-68-2
    Formula molekular: C187H291N45O59
    molekular beurat: 4113,641 g / mol
    urutan: -His-Aib-Glu-Gly-THR-Phe-THR-Ser-ASP-Val-Ser-Ser-Tyr -Leu-Glu-Gly-Gln-Ala-Ala-Lys (AEEAc-AEEAc-γ-Glu-17-carboxyheptadecanoyl) -Glu-Phe-Île-Ala-Trp-leu-Val-Arg-Gly-Arg-Gly- OH
    Panémbong: bubuk bodas
    Aplikasi: perlakuan sahiji tipe 2 diabetes
    Paket: Numutkeun syarat customer urang

    kaunggulan

     

    produsén degarelix profésional di china.
    kualitas luhur kalawan kelas gmp
    skala badag kalawan harga kalapa
    produk urang kaasup: API umum bulk péptida, péptida kosmetik, péptida custom na péptida Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

     

    Profil Perusahaan:
    Ngaran parusahaan: Shenzhen JYMed Téhnologi Co., Ltd.
    Taun Didirikeun: 2009
    Usaha: 89,5 Juta RMB
    produk utama: oksitosin asétat, Vasopressin asétat, Desmopressin asétat, Terlipressin asétat, Caspofungin asétat, Micafungin natrium, Eptifibatide asétat, Bivalirudin TFA, Deslorelin asétat, Glucagon asétat, Histrelin asétat, Liraglutide asétat, Linaclotide Aceteate, Degarelix asétat, Buserelin asétat, Cetrorelix asétat , Goserelin
    Asétat, Argireline asétat, Metrixyl asétat, snap-8, ... ..
    Urang narékahan pikeun inovasi neraskeun di téhnologi anyar sintésis péptida sarta optimasi prosés, sarta tim téknis urang geus leuwih ti dasawarsa pangalaman dina péptida synthesis.JYM geus hasil dikintunkeun pisan
    tina ANDA API péptida jeung produk ngarumuskeun jeung CFDA tur mibanda leuwih ti fourty patén-patén disatujuan.
    tutuwuhan péptida urang aya di Nanjing, Propinsi Jiangsu jeung eta geus nyetél fasilitas ti 30.000 méter pasagi sasuai jeung cGMP guideline. Fasilitas pabrik geus diaudit na inspected ku duanana klien domestik jeung internasional.
    Kalawan kualitas alus teuing anak, harga paling kalapa jeung rojongan teknis kuat, JYM teu ngan geus miboga recognitions pikeun produk na ti organisasi Panalungtikan sarta industri Pharmaceutical, tapi ogé jadi salah sahiji suppliers paling dipercaya tina péptida di Cina ,. JYM ieu dedicated janten salah sahiji dunya panyadia péptida anjog di mangsa nu bakal datang.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!