Octreotide Katandhan

  • NAME PRODUCT: Octreotide asetat
  • Cas ora: 83150-76-9
  • Formula molekul: C49H66N10O10S2
  • Bobot molekul: 1019,26 g / mol
  • Urutan: HD-Phe-Cys-Phe-D-Trp-Lys-Thr-Cys-L-threoninol uyah asetat (jaminan disulfide)
  • Katon: wêdakakêna Putih
  • APLIKASI: Octreotide asetat punika kuat, long-tumindak SOMATOSTATIN tiron analog octapeptide sing nyegah metune saka wutah hormon lan digunakake kanggo nambani tumor hormon-secreting; Diabetes mellitus;
  • PAKET: Miturut syarat cutomer kang
  • Detail produk

    Tags Product

    keywords

    Details cepet

    • ProName:  Octreotide asetat
    • CasNo: 83150-76-9
    • Formula molekul: C49H66N10O10S2
    • Katon: bubuk putih
    • Aplikasi: Babagan aplikasi: Acromegaly Ca ...
    • DeliveryTime: kintunan pituduh
    • Paket: miturut syarat customer kang
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 5 kilogram / Wulan
    • Purity: 98%
    • Storage: 2 ~ 8 ℃. dilindhungi saka cahya
    • Transportasi: udhara
    • LimitNum: 1 Gram

    kaunggulan

    Produsèn peptida profesional ing China.
    kualitas dhuwur drajate GMP
    ukuran gedhe karo rega competitive
    produk kita kalebu: API umum akeh peptida peptida kosmetik, zat kimia adat lan zat kimia Veterinary.
    Formula molekul :
    C49H66N10O10S2
    Relatif Molekuler Massa :
    1019,26 g / mol
    CAS-Number :
    83150-76-9 (net), 79517-01-4 (cuka)
    Storage Long-term :
    -20 ± 5 ° C
    sinonim :
    SMS 201-995
    urutan :
    HD-Phe-Cys-Phe-D-Trp-Lys-Thr-Cys-L-threoninol asetat uyah (jaminan disulfide)
    Babagan Aplikasi :
    VIPomas sindrom Acromegaly Carcinoid
    Inti aktif :
    Octreotide  Acetate is a longer acting synthetic octapeptide analog of naturally occurring somatostatin. Octreotide Acetate inhibits the secretion of gastro-entero-pancreatic peptide hormones and the release of growth hormone. Octreotide reduces gastrointestinal motility and inhibits contraction of the
    gall nguyuh.
    Gambar Company:
    jeneng perusahaan: Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd.
    Taun Madeg: 2009
    Capital: 89,5 Yuta RMB
    produk utama: Oxytocin Katandhan, Vasopressin Katandhan, Desmopressin Katandhan, Terlipressin cuka, Caspofungin cuka, Micafungin sodium, Eptifibatide cuka, Bivalirudin TFA, Deslorelin Katandhan, glukagon Katandhan, Histrelin Katandhan, Liraglutide Katandhan, Linaclotide Aceteate, Degarelix Katandhan, Buserelin Katandhan, Cetrorelix Katandhan , Goserelin
    Cuka, Argireline cuka, Metrixyl cuka, Belang-8, ... ..
    Kita usaha kanggo inovasi terus ing teknologi anyar sintesis peptida lan Optimization proses, lan tim kita technical wis liwat dasawarsa pengalaman ing peptida synthesis.JYM wis kasil diajukake kathah
    saka anda API peptida lan produk dirumuske karo CFDA lan duwe liwat patang puluh paten disetujoni.
    tanduran peptida kita dumunung ing Nanjing, provinsi Jiangsu lan wis nyiyapake fasilitas saka 30,000 kothak meter ing selaras karo cGMP pedoman. Ing fasilitas Pabrik wis wes di prikso lan periksa dening loro klien domestik lan internasional.
    Kanthi banget kualitas sawijining, rega paling competitive lan technical support kuwat, JYM ora mung gained recognitions kanggo produk saka organisasi Research lan industri Pharmaceutical, nanging uga dadi salah siji saka supplier paling dipercaya saka zat kimia ing China ,. JYM wis darmabakti kanggo dadi salah siji saka donya panyedhiya peptida anjog ing mangsa cedhak.

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!