Acetyl Tetrapeptide-5

  • Jeneng produk: Acetyl Tetrapeptide-5
  • Cas No .: 820959-17-9
  • Formula molekul: C20H28N8O7
  • Bobot molekul: 492,493 g / mol
  • Urutan: AC-Beta-Ala-Kang-Ser-Kang-OH
  • Katon: wêdakakêna Putih
  • Aplikasi: Njaluk nyisihaken saka tas ing mata, mbusak mripat ireng
  • Paket: botol 10/20 / 50g / HDPE / PP, utawa dibungkus miturut sarat customer kang
  • Detail produk

    Tags Product

    Kita wis bangga saka gratification konsumen luwih lan acceptance sudhut amarga nguber kita ngengkel saka high quality loro ing produk utawa layanan lan layanan kanggo Pabrik murah Acetyl Tetrapeptide-5 / eyeseryl, proses sangat specialized Kita ngilangake Gagal komponèn lan nawakake kita pelanggan unvarying kualitas dhuwur, saéngga kita ngontrol biaya, kapasitas rencana lan njaga konsisten ing layang wektu. Kita wis bangga saka gratification konsumen luwih lan acceptance sudhut amarga nguber kita ngengkel saka high quality loro ing produk utawa layanan lan layanan kanggo Acetyl Tetrapeptide-5, Acetyl Tetrapeptide 5, Eyeseryl, We kuwat sing kita wis kemampuan lengkap saiki sampeyan dagangan contented. Pengin ngumpulake uneg-uneg ing sampeyan lan mbangun long-term sinergi sesambetan romantis anyar. Kita Ngartekno janji: Csame banget, rega luwih; rega pas, kualitas sing luwih apik.

    kaunggulan

    Produsèn peptida profesional ing China.
    kualitas dhuwur drajate GMP
    ukuran gedhe karo rega competitive
    produk kita kalebu: API umum akeh peptida peptida kosmetik, zat kimia adat lan zat kimia Veterinary.
    Gambar Company:
    jeneng perusahaan: Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd.
    Taun Madeg: 2009
    Capital: 89,5 Yuta RMB
    produk utama: Oxytocin Katandhan, Vasopressin Katandhan, Desmopressin Katandhan, Terlipressin cuka, Caspofungin cuka, Micafungin sodium, Eptifibatide cuka, Bivalirudin TFA, Deslorelin Katandhan, glukagon Katandhan, Histrelin Katandhan, Liraglutide Katandhan, Linaclotide Aceteate, Degarelix Katandhan, Buserelin Katandhan, Cetrorelix Katandhan , Goserelin
    Cuka, Argireline cuka, Metrixyl cuka, Belang-8, ... ..
    Kita usaha kanggo inovasi terus ing teknologi anyar sintesis peptida lan Optimization proses, lan tim kita technical wis liwat dasawarsa pengalaman ing peptida synthesis.JYM wis kasil diajukake kathah
    saka anda API peptida lan produk dirumuske karo CFDA lan duwe liwat patang puluh paten disetujoni.
    tanduran peptida kita dumunung ing Nanjing, provinsi Jiangsu lan wis nyiyapake fasilitas saka 30,000 kothak meter ing selaras karo cGMP pedoman. Ing fasilitas Pabrik wis wes di prikso lan periksa dening loro klien domestik lan internasional.
    Kanthi banget kualitas sawijining, rega paling competitive lan technical support kuwat, JYM ora mung gained recognitions kanggo produk saka organisasi Research lan industri Pharmaceutical, nanging uga dadi salah siji saka supplier paling dipercaya saka zat kimia ing China ,. JYM wis darmabakti kanggo dadi salah siji saka donya panyedhiya peptida anjog ing mangsa cedhak.

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!