Goserelin

  • Product Name: Goserelin
  • Cas No: 65807-02-5
  • Formula molekul: C59H84N18O14
  • Bobot molekul: 1269,43 g / mol
  • SEQUECE: Pyr-Kang-Trp-Ser-Tyr-D-Ser (tBu) -Leu-Arg-Pro-Azagly-NH2 uyah asetat
  • Katon: daya putih
  • PAKET: Miturut syarat customer kang
  • Aplikasi: Advanced hormon-gumantung kanker prostat, Advanced kanker payudara hormon-gumantung, Endometriosis, Uterine myoma, Gunakake ing medicine reproduksi
  • Detail produk

    Tags Product

    keywords

    • 65807-02-5
    • dhuwur kemurnian Goserelin
    • Goserelin acetate

    Details cepet

    • ProName: Goserelin
    • CasNo: 65807-02-5
    • Formula molekul: C59H84N18O14
    • Katon: daya putih
    • Aplikasi: Advanced hormon-gumantung ca prostat ...
    • DeliveryTime: kintunan pituduh
    • Paket: Miturut kabutuhan
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 2 kilogram / Wulan
    • Purity: 98%
    • Storage: 2 ~ 8 ℃, dilindhungi saka cahya
    • Transportasi: CIF udhara
    • LimitNum: 1 Gram

    kaunggulan

     

    Produsèn goserelin profesional ing China.
    kualitas dhuwur drajate GMP
    ukuran gedhe karo rega competitive
    produk kita kalebu: API umum akeh peptida peptida kosmetik, zat kimia adat lan zat kimia Veterinary.

     

    Details

    Formula molekul:

    C59H84N18O14

    Relatif Molekuler Massa:

    1269,43 g / mol

    CAS-Panggil:

    65807-02-5 (net), 145781-92-6 (cuka)

    Storage Long-term:

    -20 ± 5 ° C

    sinonim:

    (D-Ser (tBu) 6, Azagly10) -LHRH

     

    urutan:

    Pyr-Kang-Trp-Ser-Tyr-D-Ser (tBu) -Leu-Arg-Pro-Azagly-NH2 uyah asetat

     

    Babagan Aplikasi:

    Advanced hormon-gumantung kanker prostat
    Lanjut kanker payudara hormon-gumantung
    Endometriosis
    Uterine myoma
    Gunakake ing medicine reproduksi

     

    Inti aktif:

    Goserelin Katandhan punika kuat GnRH (LHRH) agonis. Sawise Tambah dilut, sampurna dadi saka asil goserelin ing downregulation tingkat LH lan FSH ngiring dening dipatèni ovarium lan testicular biosintesis steroid.

    Gambar Company:
    jeneng perusahaan: Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd.
    Taun Madeg: 2009
    Capital: 89,5 Yuta RMB
    Produk utama: Oxytocin Katandhan, Vasopressin Katandhan, Desmopressin Katandhan, Terlipressin cuka, Caspofungin cuka, Micafungin sodium, Eptifibatide cuka, Bivalirudin TFA, Deslorelin Katandhan, glukagon Katandhan, Histrelin Katandhan, Liraglutide Katandhan, Linaclotide Aceteate, Degarelix Katandhan, Buserelin Katandhan, Cetrorelix Katandhan , Goserelin Katandhan , Argireline Katandhan, Metrixyl Katandhan, Belang-8, ... ..
    Kita usaha kanggo terus inovasi teknologi sintesis peptida lan proses anyar Optimization, lan tim kita technical duwe liwat dasawarsa pengalaman ing sintesis peptida. JYM wis kasil diajukake akèh anda API peptida lan ngrumusaken produk karo CFDA lan wis luwih saka patang puluh paten disetujoni.
    tanduran peptida kita dumunung ing Nanjing, provinsi Jiangsu lan wis nyiyapake fasilitas saka 30,000 kothak meter ing selaras karo cGMP pedoman. Ing fasilitas Pabrik wis wes di prikso lan periksa dening loro klien domestik lan internasional.
    Kanthi banget kualitas sawijining, rega paling competitive lan technical support kuwat, JYM ora mung gained recognitions kanggo produk saka organisasi Research lan industri Pharmaceutical, nanging uga dadi salah siji saka supplier paling dipercaya saka zat kimia ing China ,. JYM wis darmabakti kanggo dadi salah siji saka donya panyedhiya peptida anjog ing mangsa cedhak.

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!