Nafarelin

  • Product Name: NAFARELIN
  • Cas No: 76932-56-4
  • Formula molekul: C66H83N17O13
  • Bobot molekul: 1322,49 g / mol
  • Urutan: Pyr-Kang-Trp-Ser-Tyr-D-2-Nal-Leu-Arg-Pro-Gly-NH2 uyah asetat
  • Katon: wêdakakêna Putih
  • APLIKASI: Endometriosis, Gunakake ing medicine reproduksi, Central Pakel precocious
  • PAKET: Miturut syarat customer kang
  • Detail produk

    Tags Product

    keywords

    • Nafarelin asetat
    • rega paling terjangkau
    • CAS # 76932-56-4

    Details cepet

    • ProName: Nafarelin
    • CasNo: 76932-56-4
    • Formula molekul: C66H83N17O13
    • Katon: bubuk putih
    • Aplikasi: Babagan aplikasi: Endometriosis ...
    • DeliveryTime: kintunan pituduh
    • Paket: miturut syarat customer kang
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 2 kilogram / Wulan
    • Purity: 98%
    • Storage: 2 ~ 8 ℃. dilindhungi saka cahya
    • Transportasi: udhara
    • LimitNum: 1 Gram

    kaunggulan

      Produsèn peptida profesional ing China.   kualitas dhuwur drajate GMP   ukuran gedhe karo rega competitive    produk kita kalebu: API umum akeh peptida peptida kosmetik, zat kimia adat lan zat kimia Veterinary.

    Details

    Formula molekul :
    C66H83N17O13
    Relatif Molekuler Massa :
    1322,49 g / mol
    CAS-Number :
    76932-56-4 (net), 86220-42-0 (cuka)
    Storage Long-term :
    -20 ± 5 ° C
    Words :
    (D-2-Nal6) -LHRH; (D-2-Nal6) GnRH
    urutan :
    Pyr-Kang-Trp-Ser-Tyr-D-2-Nal-Leu-Arg-Pro-Gly-NH2 uyah asetat
    Babagan Aplikasi :
    Endometriosis Gunakake ing medicine reproduksi Pakel precocious Central
    Inti aktif :
    Nafarelin asetat punika LHRH agonis kuat. Sawise Tambah dilut, sampurna dadi saka asil nafarelin ing downregulation tingkat LH lan FSH ngiring dening dipatèni ovarium lan testicular biosintesis steroid.
    Gambar Company:jeneng perusahaan: Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd. Taun Madeg: 2009 Ibukutha: 89,5 Yuta RMB
    produk utama: Oxytocin Katandhan, Vasopressin Katandhan, Desmopressin Katandhan, Terlipressin cuka, Caspofungin cuka, Micafungin sodium, Eptifibatide cuka, Bivalirudin TFA, Deslorelin Katandhan, glukagon Katandhan, Histrelin Katandhan, Liraglutide Katandhan, Linaclotide Aceteate, Degarelix Katandhan, Buserelin Katandhan, Cetrorelix Katandhan , Goserelin Katandhan, Argireline Katandhan, Metrixyl Katandhan, Belang-8, ... ..

    Kita usaha kanggo terus inovasi teknologi sintesis peptida lan proses anyar Optimization, lan tim kita technical duwe liwat dasawarsa pengalaman ing sintesis peptida. JYM wis kasil diajukake akèh anda API peptida lan ngrumusaken produk karo CFDA lan wis luwih saka patang puluh paten disetujoni. tanduran peptida kita dumunung ing Nanjing, provinsi Jiangsu lan wis nyiyapake fasilitas saka 30,000 kothak meter ing selaras karo cGMP pedoman. Ing fasilitas Pabrik wis wes di prikso lan periksa dening loro klien domestik lan internasional. Kanthi banget kualitas sawijining, rega paling competitive lan technical support kuwat, JYM ora mung gained recognitions kanggo produk saka organisasi Research lan industri Pharmaceutical, nanging uga dadi salah siji saka supplier paling dipercaya saka zat kimia ing China ,. JYM wis darmabakti kanggo dadi salah siji saka donya panyedhiya peptida anjog ing mangsa cedhak.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!