Histrelin

  • Product Name: HISTRELIN
  • Cas No: 76712-82-8
  • Formula molekul: C66H86N18O12
  • Bobot molekul: 1323,52 g / mol
  • Urutan: Pyr-Kang-Trp-Ser-Tyr-D-Kang (Bzl) -Leu-Arg-Pro-NHEt uyah asetat
  • Katon: wêdakakêna Putih
  • APLIKASI: Histrelin Katandhan ingkang wangun asetat uyah saka histrelin, a long-akting, tiron analog nonapeptide hormon gonadotropin-ngeculake (GnRH) karo kegiatan anti-tumor potensial. Senadyan administrasi, histrelin nemplek lan ngaktivasi GnRH receptors.Central precocious Pakel
  • PAKET: Miturut syarat customer kang
  • Detail produk

    Tags Product

    keywords

    Details cepet

    • ProName:  Histrelin
    • CasNo: 76712-82-8
    • Formula molekul: C66H86 N18 O12
    • Katon: bubuk putih
    • Aplikasi: Babagan aplikasi: precoc Tengah ...
    • DeliveryTime: kintunan pituduh
    • Paket: miturut syarat customer kang
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 2 kilogram / Wulan
    • Purity: 98%
    • Storage: 2 ~ 8 ℃. dilindhungi saka cahya
    • Transportasi: udhara
    • LimitNum: 1 Gram

    kaunggulan

     

    Produsèn peptida profesional ing China.
    kualitas dhuwur drajate GMP
    ukuran gedhe karo rega competitive
    produk kita kalebu: API umum akeh peptida peptida kosmetik, zat kimia adat lan zat kimia Veterinary.

     

    Details

    Inti aktif :

    Histrelin Acetate is a potent LHRH (GnRH) agonist. After a transient increase, continuous administration of histrelin results in downregulation of LH and FSH levels followed by a suppression of ovarian and testicular steroid biosynthesis.
    Formula molekul :
    C66H86N18O12
    Relatif Molekuler Massa :
    1323,52 g / mol
    CAS-Number :
    76712-82-8 (net), 220810-26-4 (cuka)
    Storage Long-term :
    -20 ± 5 ° C
    sinonim :
    (Des-Gly10, D-Kang (Bzl) 6, Pro-NHEt9) -LHRH
    urutan :
    Pyr-Kang-Trp-Ser-Tyr-D-Kang (Bzl) -Leu-Arg-Pro-NHEt uyah asetat
    Babagan Aplikasi :
    Pakel precocious Central
    Gambar Company:
    jeneng perusahaan: Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd.
    Taun Madeg: 2009
    Capital: 89,5 Yuta RMB
    produk utama: Oxytocin Katandhan, Vasopressin Katandhan, Desmopressin Katandhan, Terlipressin cuka, Caspofungin cuka, Micafungin sodium, Eptifibatide cuka, Bivalirudin TFA, Deslorelin Katandhan, glukagon Katandhan, Histrelin Katandhan, Liraglutide Katandhan, Linaclotide Aceteate, Degarelix Katandhan, Buserelin Katandhan, Cetrorelix Katandhan , Goserelin
    Cuka, Argireline cuka, Metrixyl cuka, Belang-8, ... ..
    Kita usaha kanggo inovasi terus ing teknologi anyar sintesis peptida lan Optimization proses, lan tim kita technical wis liwat dasawarsa pengalaman ing peptida synthesis.JYM wis kasil diajukake kathah
    saka anda API peptida lan produk dirumuske karo CFDA lan duwe luwih saka patang puluh paten disetujoni.
    tanduran peptida kita dumunung ing Nanjing, provinsi Jiangsu lan wis nyiyapake fasilitas saka 30,000 kothak meter ing selaras karo cGMP pedoman. Ing fasilitas Pabrik wis wes di prikso lan periksa dening loro klien domestik lan internasional.
    Kanthi banget kualitas sawijining, rega paling competitive lan technical support kuwat, JYM ora mung gained recognitions kanggo produk saka organisasi Research lan industri Pharmaceutical, nanging uga dadi salah siji saka supplier paling dipercaya saka zat kimia ing China ,. JYM wis darmabakti kanggo dadi salah siji saka donya panyedhiya peptida anjog ing mangsa cedhak.

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!