Octreotide asétat

  • NAME produk: Octreotide asétat
  • CAS euweuh: 83150-76-9
  • Formula molekular: C49H66N10O10S2
  • Beurat molekul: 1019,26 g / mol
  • Runtuyan: HD-Phe-Cys-Phe-D-Trp-Lys-THR-Cys-L-threoninol uyah asétat (beungkeut disulfida)
  • Penampilan: bubuk bodas
  • Aplikasi: Octreotide asétat téh potent, lila-akting SOMATOSTATIN sintétik analog octapeptide nu nyegah sékrési tumuwuhna hormon sarta dipaké pikeun ngubaran tumor hormon-secreting; DIABETES MELLITUS;
  • Pakét: Numutkeun syarat cutomer urang
  • jéntré produk

    Tags produk

    Konci

    Rincian gancang

    • ProName:  Octreotide asétat
    • CasNo: 83150-76-9
    • Formula molekular: C49H66N10O10S2
    • Penampilan: bubuk bodas
    • Aplikasi: Widang aplikasi: Acromegaly Ca ...
    • DeliveryTime: kiriman ajakan
    • Pakét: nurutkeun syarat customer urang
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 5 kilogram / Bulan
    • Purity: 98%
    • Neundeun: 2 ~ 8 ℃. ditangtayungan tina lampu
    • Transportasi: ku hawa
    • LimitNum: 1 gram

    kaunggulan

    produsén péptida profésional di china.
    kualitas luhur kalawan kelas gmp
    skala badag kalawan harga kalapa
    produk urang kaasup: API umum bulk péptida, péptida kosmetik, péptida custom na péptida Pangajaran sarta Palatihan Atikan.
    Formula molekular :
    C49H66N10O10S2
    Relatif molekular Massa :
    1019,26 g / mol
    CAS-Jumlah :
    83150-76-9 (net), 79517-01-4 (asétat)
    Panyimpenan jangka panjang :
    -20 ± 5 ° C
    sinonim :
    SMS 201-995
    runtuyan :
    HD-Phe-Cys-Phe-D-Trp-Lys-THR-Cys-L-threoninol asétat uyah (beungkeut disulfida)
    Widang Aplikasi :
    VIPomas sindrom Acromegaly Carcinoid
    Zat aktip :
    Octreotide  Acetate is a longer acting synthetic octapeptide analog of naturally occurring somatostatin. Octreotide Acetate inhibits the secretion of gastro-entero-pancreatic peptide hormones and the release of growth hormone. Octreotide reduces gastrointestinal motility and inhibits contraction of the
    hampru kandung kemih.
    Profil Perusahaan:
    Ngaran parusahaan: Shenzhen JYMed Téhnologi Co., Ltd.
    Taun Didirikeun: 2009
    Usaha: 89,5 Juta RMB
    produk utama: oksitosin asétat, Vasopressin asétat, Desmopressin asétat, Terlipressin asétat, Caspofungin asétat, Micafungin natrium, Eptifibatide asétat, Bivalirudin TFA, Deslorelin asétat, Glucagon asétat, Histrelin asétat, Liraglutide asétat, Linaclotide Aceteate, Degarelix asétat, Buserelin asétat, Cetrorelix asétat , Goserelin
    Asétat, Argireline asétat, Metrixyl asétat, snap-8, ... ..
    Urang narékahan pikeun inovasi neraskeun di téhnologi anyar sintésis péptida sarta optimasi prosés, sarta tim téknis urang geus leuwih ti dasawarsa pangalaman dina péptida synthesis.JYM geus hasil dikintunkeun pisan
    tina ANDA API péptida jeung produk ngarumuskeun jeung CFDA tur mibanda leuwih fourty patén-patén disatujuan.
    tutuwuhan péptida urang aya di Nanjing, Propinsi Jiangsu jeung eta geus nyetél fasilitas ti 30.000 méter pasagi sasuai jeung cGMP guideline. Fasilitas pabrik geus diaudit na inspected ku duanana klien domestik jeung internasional.
    Kalawan kualitas alus teuing anak, harga paling kalapa jeung rojongan teknis kuat, JYM teu ngan geus miboga recognitions pikeun produk na ti organisasi Panalungtikan sarta industri Pharmaceutical, tapi ogé jadi salah sahiji suppliers paling dipercaya tina péptida di Cina ,. JYM ieu dedicated janten salah sahiji dunya panyadia péptida anjog di mangsa nu bakal datang.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!