GLP-1 (7-37)

  • Product Name: GLP-1 (7-37)
  • Cas No: 106612-94-6
  • Formula molekul: C151H228N40O47
  • Bobot molekul: 3355,71 g / mol
  • Urutan: H-Kang-Ala-Glu-Gly-Thr-Phe-Thr-Ser-ASP-Val-Ser-Ser-Tyr-Leu-Glu-Gly-Gln-Ala-Ala-Lys-Glu-Phe-Ile- Ala-Trp-Leu-Val-Lys-Gly-Arg -Gly-OH uyah asetat
  • Katon: wêdakakêna Putih
  • APLIKASI: A hormon sing dipun promosiaken protein, digunakake kanggo Diabetes II - durung aplikasi disetujoni
  • PAKET: Miturut syarat customer kang
  • Detail produk

    Tags Product

    keywords

    • Human GLP-1 (7-37)
    • rega paling terjangkau
    • CAS # 106612-94-6

    Details cepet

    • ProName: Human GLP-1 (7-37)
    • CasNo: 106612-94-6
    • Formula molekul: C151H228N40O47
    • Katon: bubuk putih
    • Aplikasi: 106612-94-6
    • DeliveryTime: kintunan pituduh
    • Paket: miturut syarat customer kang
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 2 kilogram / Wulan
    • Purity: 98%
    • Storage: 2 ~ 8 ℃. dilindhungi saka cahya
    • Transportasi: udhara
    • LimitNum: 1 Gram

    kaunggulan

     

    Produsèn peptida profesional ing China.
    kualitas dhuwur drajate GMP
    ukuran gedhe karo rega competitive
    produk kita kalebu: API umum akeh peptida peptida kosmetik, zat kimia adat lan zat kimia Veterinary.

     

    Details

    Formula molekul:

    C151H228N40O47

    Relatif Molekuler Massa:

    3355,71 g / mol

    CAS-Panggil:

    106612-94-6 (net)

    Storage Long-term:

    -20 ± 5 ° C

    Words:

    Glukagon-Kaya peptida 1 (7-37)

    urutan:

    H-Kang-Ala-Glu-Gly-Thr-Phe-Thr-Ser-ASP-Val-Ser-Ser-Tyr-Leu-Glu-Gly-Gln-Ala-Ala-Lys-Glu-Phe-Ile-Ala- Trp-Leu-Val-Lys-Gly-Arg

    -Gly-OH uyah asetat

    Babagan Aplikasi:

    Diabetes II - durung aplikasi disetujoni

    Inti aktif:

    GLP-1 (7-37) iku sawijining peptida insulinotropic sekang urusan luar peptida GLP-1 (1-37). Sawise ingestion saka meal,

    urutan bioactive truncated GLP-1 (7-37) lan GLP-1 (7-36) amida sing disekresi déning sèl L usus ing

    mucosa. Administrasi GLP-1 (7-37) asetat tambah glukosa mlebu metune insulin lan bebarengan nyegah glukagon

    metune lan emptying padharan.

     

     

    Gambar Company:

    jeneng perusahaan: Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd.
    Taun Madeg: 2009
    Capital: 89,5 Yuta RMB
    produk utama: Oxytocin Katandhan, Vasopressin Katandhan, Desmopressin Katandhan, Terlipressin cuka, Caspofungin cuka, Micafungin sodium, Eptifibatide cuka, Bivalirudin TFA, Deslorelin Katandhan, glukagon Katandhan, Histrelin Katandhan, Liraglutide Katandhan, Linaclotide Aceteate, Degarelix Katandhan, Buserelin Katandhan, Cetrorelix Katandhan , Goserelin
    Cuka, Argireline cuka, Metrixyl cuka, Belang-8, ... ..
    Kita usaha kanggo inovasi terus ing teknologi anyar sintesis peptida lan Optimization proses, lan tim kita technical wis liwat dasawarsa pengalaman ing peptida synthesis.JYM wis kasil diajukake kathah
    saka anda API peptida lan produk dirumuske karo CFDA lan duwe liwat patang puluh paten disetujoni.
    tanduran peptida kita dumunung ing Nanjing, provinsi Jiangsu lan wis nyiyapake fasilitas saka 30,000 kothak meter ing selaras karo cGMP pedoman. Ing fasilitas Pabrik wis wes di prikso lan periksa dening loro klien domestik lan internasional.
    Kanthi banget kualitas sawijining, rega paling competitive lan technical support kuwat, JYM ora mung gained recognitions kanggo produk saka organisasi Research lan industri Pharmaceutical, nanging uga dadi salah siji saka supplier paling dipercaya saka zat kimia ing China ,. JYM wis darmabakti kanggo dadi salah siji saka donya panyedhiya peptida anjog ing mangsa cedhak.

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!