Exenatide Katandhan

  • Product Name: asetat EXENATIDE
  • Cas No: 141732-76-5
  • Formula molekul: C184H282N50O60S.C2H4O2
  • Bobot molekul: 4186,63 g / mol
  • Urutan: h-kang-gly-Glu-gly-thr-Phe-thr-ser-asp-Leu-ser-cahya-gln ketemu--Glu-Glu-Glu-ala-Val-arg-Leu-Phe-ile- Glu-trp-Leu-cahya-ASN-gly-gly-pro-ser-ser-gly-ala-pro-pro-pro-ser-nh2 uyah asetat
  • Katon: wêdakakêna Putih
  • APLIKASI: Exenatide punika peptida 39-amino-asam, lan secretagogue insulin, karo efek glucoregulatory, perawatan saka Diabetes II
  • PAKET: Miturut syarat customer kang
  • Detail produk

    Tags Product

    1. Pambuka saka Exenatide asetat
    Exenatide acetate, with the synonyms of Extendin-4; UNII-9P1872D4OL, is one kind of white powder. This chemical belongs to the Product Categories of Peptide.

    2. keracunan saka Exenatide asetat

    Exenatide asetat nduweni datas ngisor iki:

    organisme test Koleksi route Kacarita Dosis (normal Dosis) efek Source
    monkey LD subcutaneous > 5mg / kg (5mg / kg)   Toxicologist. Vol. 48, Pg. 324, 1999.
    rat LD subcutaneous > 30Mg / kg (30Mg / kg)   Toxicologist. Vol. 48, Pg. 324, 1999.

     

    3. Panganggone Exenatide asetat

    Exenatide Katandhan (CAS NO.141732-76-5) is a medication (incretin mimetics) approved (Apr 2005) for the treatment of diabetes mellitus type 2.

    keywords

    • Exenatide
    • rega paling terjangkau
    • CAS # 141732-76-5

    Details cepet

    • ProName: Exenatide asetat
    • CasNo: 141732-76-5
    • Formula molekul: C184H282N50O60S.C2H4O2
    • Katon: daya putih
    • Aplikasi: Babagan aplikasi: Diabetes II
    • DeliveryTime: kintunan pituduh
    • Paket: Miturut kabutuhan
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 3 kilogram / Wulan
    • Purity: 98%
    • Storage: 2 ~ 8 ℃, dilindhungi saka cahya
    • Transportasi: udhara
    • LimitNum: 1 Gram

    kaunggulan

     

    Produsèn peptida profesional ing China.
    kualitas dhuwur drajate GMP
    ukuran gedhe karo rega competitive
    produk kita kalebu: API umum akeh peptida peptida kosmetik, zat kimia adat lan zat kimia Veterinary.

    rumus molekul:

    c184h282n50o60s

    relatif molekular mass:

    4186,63 g / mol

    urutan:

    h-kang-gly-Glu-gly-thr-Phe-thr-ser-asp-Leu-ser-cahya-gln ketemu--Glu-Glu-Glu-ala-Val-arg-Leu-Phe-ile-glu- trp-Leu-cahya ASN--gly-gly-pro-ser-ser-gly-ala-pro-pro-pro-ser-nh2 uyah asetat

     

    Details

    Gambar Company:
    jeneng perusahaan: Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd.
    Taun Madeg: 2009
    Capital: 89,5 Yuta RMB
    produk utama: Oxytocin Katandhan, Vasopressin Katandhan, Desmopressin Katandhan, Terlipressin cuka, Caspofungin cuka, Micafungin sodium, Eptifibatide cuka, Bivalirudin TFA, Deslorelin Katandhan, glukagon Katandhan, Histrelin Katandhan, Liraglutide Katandhan, Linaclotide Aceteate, Degarelix Katandhan, Buserelin Katandhan, Cetrorelix Katandhan , Goserelin
    Cuka, Argireline cuka, Metrixyl cuka, Belang-8, ... ..
    Kita usaha kanggo inovasi terus ing teknologi anyar sintesis peptida lan Optimization proses, lan tim kita technical wis liwat dasawarsa pengalaman ing peptida synthesis.JYM wis kasil diajukake kathah
    saka anda API peptida lan produk dirumuske karo CFDA lan duwe liwat patang puluh paten disetujoni.
    tanduran peptida kita dumunung ing Nanjing, provinsi Jiangsu lan wis nyiyapake fasilitas saka 30,000 kothak meter ing selaras karo cGMP pedoman. Ing fasilitas Pabrik wis wes di prikso lan periksa dening loro klien domestik lan internasional.
    Kanthi banget kualitas sawijining, rega paling competitive lan technical support kuwat, JYM ora mung gained recognitions kanggo produk saka organisasi Research lan industri Pharmaceutical, nanging uga dadi salah siji saka supplier paling dipercaya saka zat kimia ing China ,. JYM wis darmabakti kanggo dadi salah siji saka donya panyedhiya peptida anjog ing mangsa cedhak.

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!