Somatostatin

  • Ngaran produk: Somatostatin
  • CAS No: 38916-34-6
  • Formula molekular: C76H104N18O19S2
  • Beurat molekul: 1637.90g / mol
  • Runtuyan: H-Ala-Gly-Cys-Lys-Asn-Phe-Phe-Trp-Lys-THR-Phe-THR-Ser-Cys-OH asétat uyah (beungkeut disulfida)
  • Penampilan: bubuk bodas
  • Aplikasi: maag perdarahan, Hemorrhagic gastritis, Postoperative pancreatic na duodenal fistulae, Variceal hemorrhage
  • Pakét: Numutkeun syarat customer urang
  • jéntré produk

    Tags produk

    Konci

    Rincian gancang

    • ProName: Somatostatin
    • CasNo: 38916-34-6
    • Formula molekular: C76H104N18O19S2
    • Penampilan: bubuk bodas
    • Aplikasi: maag bleeding.Hemorrhagic gastritis.P ...
    • DeliveryTime: kiriman ajakan
    • Pakét: Numutkeun kabutuhan Anjeun
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 2 kilogram / Bulan
    • Purity: 98%
    • Neundeun: 2 ~ 8 ℃, ditangtayungan tina lampu
    • Transportasi: ku hawa
    • LimitNum: 1 gram

    kaunggulan

    produsén péptida profésional di china.
    kualitas luhur kalawan kelas gmp
    skala badag kalawan harga kalapa
    produk urang kaasup: API umum bulk péptida, péptida kosmetik, péptida custom na péptida Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

     

    rinci

    Formula molekular:

    C76H104N18O19S2

    Relatif molekular Massa:

    1637,90 g / mol

    CAS-Jumlah:

    38916-34-6 (net)

    Panyimpenan jangka panjang:

    -20 ± 5 ° C

    sinonim:

    Somatostatin-14; SRIF-14;
    Somatotropin Release-Inhibiting Factor; SRIF

    runtuyan:

    H-Ala-Gly-Cys-Lys-Asn-Phe-Phe-Trp-Lys-THR-Phe-THR-Ser-Cys-OH asétat uyah (beungkeut disulfida)

    Widang Aplikasi:

    Maag ngaluarkeun getih
    Hemorrhagic gastritis
    Postoperative fistulae pancreatic na duodenal
    Variceal hemorrhage

    Zat aktip:

    Somatostatin (SRIF) mangrupa inhibitor sahiji siaran hormon pertumbuhan ti hipofisis anterior jeung ku kituna hiji antagonis of GRF.Somatostatin suppresses sékrési rupa-rupa hormon lianna aub dina pangaturan fungsi fisiologis penting saluran cerna. Somatostatin ogé nyegah TSH production.Somatostatin mangrupakeun péptida asam 14-amino ngaranna pikeun alatan kamampuhna pikeun ngahambat hipofisis release pertumbuhan hormon, disebut oge somatotropin faktor release-inhibiting. Hal ieu diwujudkeun dina sistem sentral jeung periferal saraf, Gut, sarta organ séjén. SRIF ogé bisa ngahambat sékrési hormon tiroid-stimulating; PROLACTIN; insulin; sarta GLUCAGON sagigireun akting salaku neurotransmitter na neuromodulator. Dina sababaraha spésiés kaasup manusa, aya hiji formulir tambahan tina somatostatin, SRIF-28 ku extension asam 14-amino di N-terminal.

     

    Profil Perusahaan:

     

    Ngaran parusahaan: Shenzhen JYMed Téhnologi Co., Ltd.
    Taun Didirikeun: 2009
    Usaha: 89,5 Juta RMB
    produk utama: oksitosin asétat, Vasopressin asétat, Desmopressin asétat, Terlipressin asétat, Caspofungin asétat, Micafungin natrium, Eptifibatide asétat, Bivalirudin TFA, Deslorelin asétat, Glucagon asétat, Histrelin asétat, Liraglutide asétat, Linaclotide Aceteate, Degarelix asétat, Buserelin asétat, Cetrorelix asétat , Goserelin
    Asétat, Argireline asétat, Metrixyl asétat, snap-8, ... ..
    Urang narékahan pikeun inovasi neraskeun di téhnologi anyar sintésis péptida sarta optimasi prosés, sarta tim téknis urang geus leuwih ti dasawarsa pangalaman dina péptida synthesis.JYM geus hasil dikintunkeun pisan
    tina ANDA API péptida jeung produk ngarumuskeun jeung CFDA tur mibanda leuwih ti fourty patén-patén disatujuan.
    tutuwuhan péptida urang aya di Nanjing, Propinsi Jiangsu jeung eta geus nyetél fasilitas ti 30.000 méter pasagi sasuai jeung cGMP guideline. Fasilitas pabrik geus diaudit na inspected ku duanana klien domestik jeung internasional.
    Kalawan kualitas alus teuing anak, harga paling kalapa jeung rojongan teknis kuat, JYM teu ngan geus miboga recognitions pikeun produk na ti organisasi Panalungtikan sarta industri Pharmaceutical, tapi ogé jadi salah sahiji suppliers paling dipercaya tina péptida di Cina ,. JYM ieu dedicated janten salah sahiji dunya panyadia péptida anjog di mangsa nu bakal datang.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!