Terlipressin

  • Ngaran produk: Terlipressin
  • CAS No: 14636-12-5
  • Formula molekular: C52H74N16O15S2
  • Beurat molekul: 1227,39 g / mol
  • Runtuyan: H-Gly-Gly-Gly-Cys-Tyr-Phe-Gln-Asn-Cys-Pro-Lys-Gly-NH2 uyah asétat
  • Penampilan: bubuk bodas
  • Aplikasi: variceal Acute hemorrhage (varices esophageal), sindrom Hepatorenal, norépinéfrin-tahan septic shock - henteu acan hiji aplikasi disatujuan
  • Pakét: Numutkeun syarat customer urang
  • jéntré produk

    Tags produk

    Konci

    • Teripressin asétat
    • harga paling affordable
    • CAS # 14636-12-5

    Rincian gancang

    • ProName: Teripressin
    • CasNo: 14636-12-5
    • Formula molekular: C52H74N16O15S2
    • Penampilan: bubuk bodas
    • Aplikasi: variceal Acute hemorrhage (esophageal ...
    • DeliveryTime: kiriman ajakan
    • Pakét: Numutkeun kabutuhan Anjeun
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 2 kilogram / Bulan
    • Purity: 98%
    • Neundeun: 2 ~ 8 ℃, ditangtayungan tina lampu
    • Transportasi: ku hawa
    • LimitNum: 1 gram

    kaunggulan

     

    produsén péptida profésional di china.
    kualitas luhur kalawan kelas gmp
    skala badag kalawan harga kalapa
    produk urang kaasup: API umum bulk péptida, péptida kosmetik, péptida custom na péptida Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

     

    rinci

    Formula molekular:

    C52H74N16O15S2

    Relatif molekular Massa:

    1227,39 g / mol

    CAS-Jumlah:

    14636-12-5 (net)

    Panyimpenan jangka panjang:

    -20 ± 5 ° C

    runtuyan:

    H-Gly-Gly-Gly-Cys-Tyr-Phe-Gln-Asn-Cys-Pro-Lys-Gly-NH2 asétat uyah
    (beungkeut disulfida)

    Widang Aplikasi:

    Variceal akut hemorrhage (varices esophageal)
    sindrom Hepatorenal
    norépinéfrin-tahan septic shock - henteu acan hiji aplikasi disatujuan

    Zat aktip:

    Terlipressin  mangrupakeun analog sintétik tina vasopressin sarta dipaké minangka ubar vasoactive dina manajemen hypotension.
    Terlipressin  represents a prodrug, it is converted to (Lys8)- vasopressin (LVP) after removal of the N-terminal

    triglycine di vivo. Terlipressin ngabogaan durasi panjang tina aksi sarta profil kaamanan hadé batan LVP sanyawa indungna.

     

    Profil Perusahaan:

    Ngaran parusahaan: Shenzhen JYMed Téhnologi Co., Ltd.
    Taun Didirikeun: 2009
    Usaha: 89,5 Juta RMB
    produk utama: oksitosin asétat, Vasopressin asétat, Desmopressin asétat, Terlipressin asétat, Caspofungin asétat, Micafungin natrium, Eptifibatide asétat, Bivalirudin TFA, Deslorelin asétat, Glucagon asétat, Histrelin asétat, Liraglutide asétat, Linaclotide Aceteate, Degarelix asétat, Buserelin asétat, Cetrorelix asétat , Goserelin
    Asétat, Argireline asétat, Metrixyl asétat, snap-8, ... ..
    Urang narékahan pikeun inovasi neraskeun di téhnologi anyar sintésis péptida sarta optimasi prosés, sarta tim téknis urang geus leuwih ti dasawarsa pangalaman dina péptida synthesis.JYM geus hasil dikintunkeun pisan
    tina ANDA API péptida jeung produk ngarumuskeun jeung CFDA tur mibanda leuwih ti fourty patén-patén disatujuan.
    tutuwuhan péptida urang aya di Nanjing, Propinsi Jiangsu jeung eta geus nyetél fasilitas ti 30.000 méter pasagi sasuai jeung cGMP guideline. Fasilitas pabrik geus diaudit na inspected ku duanana klien domestik jeung internasional.
    Kalawan kualitas alus teuing anak, harga paling kalapa jeung rojongan teknis kuat, JYM teu ngan geus miboga recognitions pikeun produk na ti organisasi Panalungtikan sarta industri Pharmaceutical, tapi ogé jadi salah sahiji suppliers paling dipercaya tina péptida di Cina ,. JYM ieu dedicated janten salah sahiji dunya panyadia péptida anjog di mangsa nu bakal datang.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!