GLP-1 (7-36) amida

  • Ngaran produk: GLP-1 (7-36) amida
  • CAS No: 107444-51-9
  • Formula molekular: C149H226N40O45
  • Beurat molekul: 3297.68g / mol
  • Runtuyan: H-Na-Ala-Glu-Gly-THR-Phe-THR-Ser-ASP-Val-Ser-Ser-Tyr-leu-Glu-Gly-Gln-Ala-Ala-Lys-Glu-Phe-Ile- ala-Trp-leu-Val-Lys-Gly-Arg-NH2 uyah asétat
  • Penampilan: bubuk bodas
  • Aplikasi: A hormon nu promotes katabolisme, dipaké pikeun diabetes ii - henteu acan hiji aplikasi disatujuan
  • Pakét: Numutkeun syarat customer urang
  • jéntré produk

    Tags produk

    Konci

    • GLP-1- (7-36) amida
    • harga paling affordable
    • CAS # 107444-51-9

    Rincian gancang

    • ProName: GLP-1- (7-36) amida
    • CasNo: 107444-51-9
    • Formula molekular: C149H226N40O45
    • Penampilan: bubuk bodas
    • Aplikasi: Widang aplikasi: Diabetes II - ...
    • DeliveryTime: kiriman ajakan
    • Pakét: nurutkeun syarat customer urang
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 5 kilogram / Bulan
    • Purity: 98%
    • Neundeun: 2 ~ 8 ℃
    • Transportasi: ku hawa
    • LimitNum: 1 gram

    kaunggulan

    produsén péptida profésional di china.
    kualitas luhur kalawan kelas gmp
    skala badag kalawan harga kalapa
    produk urang kaasup: API umum bulk péptida, péptida kosmetik, péptida custom na péptida Pangajaran sarta Palatihan Atikan.
    rumus molekul :
    c149h226n40o45
    relatif massa molekular :
    3297,68 g / mol
    CAS-angka :
    107444-51-9 (net)
    gudang jangka panjang :
    -20 ± 5 ° c
    sinonim :
    glucagon-kawas péptida 1 (7-36) amida
    runtuyan :
    h-na-ala-glu-gly-THR-phe-THR-ser-ASP-Val-ser-ser-tyr-leu-glu-gly gln--ala-ala-lys-glu-phe-Île-ala- trp-leu-Val-lys-gly-arg-nh2 uyah asétat
    widang aplikasi :
    diabetes ii - henteu acan hiji aplikasi disatujuan
    Zat aktip :
    hormon péptida glp-1 (7-36) amida ieu disékrésikeun ku sél l ti mukosa peujit dina respon kana uptake dahareun. glp-1 (7-36) amida augments sékrési insulin glukosa-ngainduksi. sakaligus, glp-1 (7-36) amida nyegah sékrési glucagon na nelen gastric.

    rinci

    Profil Perusahaan:
    Ngaran parusahaan: Shenzhen JYMed Téhnologi Co., Ltd.
    Taun Didirikeun: 2009
    Usaha: 89,5 Juta RMB
    produk utama: oksitosin asétat, Vasopressin asétat, Desmopressin asétat, Terlipressin asétat, Caspofungin asétat, Micafungin natrium, Eptifibatide asétat, Bivalirudin TFA, Deslorelin asétat, Glucagon asétat, Histrelin asétat, Liraglutide asétat, Linaclotide Aceteate, Degarelix asétat, Buserelin asétat, Cetrorelix asétat , Goserelin
    Asétat, Argireline asétat, Metrixyl asétat, snap-8, ... ..
    Urang narékahan pikeun inovasi neraskeun di téhnologi anyar sintésis péptida sarta optimasi prosés, sarta tim téknis urang geus leuwih ti dasawarsa pangalaman dina péptida synthesis.JYM geus hasil dikintunkeun pisan
    tina ANDA API péptida jeung produk ngarumuskeun jeung CFDA tur mibanda leuwih fourty patén-patén disatujuan.
    tutuwuhan péptida urang aya di Nanjing, Propinsi Jiangsu jeung eta geus nyetél fasilitas ti 30.000 méter pasagi sasuai jeung cGMP guideline. Fasilitas pabrik geus diaudit na inspected ku duanana klien domestik jeung internasional.
    Kalawan kualitas alus teuing anak, harga paling kalapa jeung rojongan teknis kuat, JYM teu ngan geus miboga recognitions pikeun produk na ti organisasi Panalungtikan sarta industri Pharmaceutical, tapi ogé jadi salah sahiji suppliers paling dipercaya tina péptida di Cina ,. JYM ieu dedicated janten salah sahiji dunya panyadia péptida anjog di mangsa nu bakal datang.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!