за нас

Подобро пептид подобар живот

Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd е високотехнолошка компанија ангажирана во истражување и развој, производство и комерцијализација на производи базирани на пептиди, вклучувајќи пептиди од активни фармацевтски состојки, козметички пептиди и сопствени пептиди, како и развој на нови пептидни лекови. JYMed има две подружници во целосна сопственост: Shenzhen JYBio Pharmaceutical Co., Ltd и Hubei JY Pharmaceutical Co., Ltd, која е во изградба.

【R & D центар】

R & D центар JYMed, кој се наоѓа во Шенжен, е формиран за истражување и развој на нови лекови супстанции, пептид API и соодветни производи. Центарот е опремен со модерна пептид синтисајзер, голем капацитет за подготовки за прочистување и сеопфатни аналитички инструменти вклучувајќи ги и MS, HPLC, GC, УВ, IC итн центарот на R & D, исто така, обезбедува технологија поддршка и за нов процес дрога откритие и производство на преносот.

JY

【】 Производствена база

JY

JYMed има четири пептид API производствени линии во Нанџинг во согласност со ФДУ cGMP усогласеност, како и две готови доза биолошки производни линии се во Шенжен која може да обезбеди комерцијални серии на пептид injectables мал капацитет injectables и замрзнување исушени прав производи според упатствата cGMP. Покрај тоа, ние се натрупуваат шеснаесет производни линии за пептид API во Xianning, провинција Хубеи, Кина, која ќе биде еден од најголемите производствена база пептид API во Кина.
JYMed has complete and efficient peptide industrialization system, can provide Comprehensive peptide service, including CRO/CMO/CDMO/OEM and Regulatory affairs support. To be Your reliable, independent and reactive supplier for your peptides!

图片 2

【Key Figures of JYMed】

● 315 вработени на национално ниво
● 2 RD лаборатории (Pingshan, Nanshan)
● 3 производствени капацитети

        ● API-јата, Нанџинг Lishui, Jiangsu, 4 производствени линии во согласност со ФДУ
        ● API-јата, Xian'ning, Хубеи, 16 производни линии во согласност со ФДУ (во изградба)
        ● готови производи, 2 доза линии во Pingshan Шенжен, Гуангдонг

● 7 производи доставени Анда на CFDA, 5 производи под поднесување
● 1 препарат поднесена IND на CFDA
● 1 препарат поднесена VMF (американско-FDA) и добиено сертификат CEP

图片 3

Nanjing, Jiangsu Province

-4 peptide production lines, passed USFDA and EDQM inspection with NAI

Shenzhen, Guangdong Province

-4 production lines in compliance with GMP guidelines

Xianning, Hubei Province

- 16 production lines in compliance with cGMP standards

(1)
(2)

【 Factory pictures】

zxcasdasdasd1
zxcasdasdasd2
zxcasdasdasd3
sadzxcasdad1
sadzxcasdad3
sadzxcasdad2
sadzxcasdad5
sadzxcasdad4
sadzxcasdad6

JYMed offers high qualified peptide APIs, cosmetic peptide  and CRO CMO service from research grade to cGMP grade with stringent quality control helping you in selecting the right protection for your application.


WhatsApp Онлајн Chat!