U.S. FDA inspected Peptide Manufacturer
Шенжен JYMed технологија копродукции, ООД

Шенжен JYMed технологија Co, Ltd, (JYMed) е на високо-технолошкиот претпријатие, кои се вклучени во истражување и развој, производство и комерцијализација на пептид поврзан со производи од 2009 година JYMed има две заштитни друштва: Шенжен JX Био фармацевтска копродукции, Ltd (Завршени на производот Производител) и Хубеи JX Био фармацевтска копродукции, Ltd (во изградба, API производителот). Компанијата има положено сертификација на Шенжен High-Tech претпријатија и национален високо-технолошки компании. Како домашните претпријатија со предност на индустријализацијата на полипептид API-јата, го има постигнато голем технолошки пробив во индустријализацијата на полипептид API-јата со екстремно високи технички тешкотии. Со висок квалитет на производот, компанијата врши отворен R & D услуги Клинични. мрежата на пазарот покрива домашниот и странските пазари ...

Одлични производи

ДПП производство

R & D иновации

одлична услуга

Обезбедување на квалитет

Контактирајте не за повеќе информации или да се резервира закажете состанок
Научи повеќе
WhatsApp Онлајн Chat!