Rreth nesh

Better peptide jetë më të mirë

Shenzhen JYMed Technology Co, Ltd, është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe komercializimin e produkteve të bazuara në peptide, duke përfshirë peptide të përbërësve aktivë farmaceutikë, peptide kozmetike dhe peptide me porosi, si dhe zhvillimin e ilaçeve të reja peptide. JYMed ka dy filiale në pronësi të plotë: Shenzhen JYBio Pharmaceutical Co., Ltd dhe Hubei JY Pharmaceutical Co., Ltd, e cila është në ndërtim e sipër.

【R & D qendër】

R & D qendër JYMed-së, të vendosura në Shenzhen, është ngritur për kërkimin dhe zhvillimin e substancave të drogës të reja, TV peptide dhe produktet përkatëse. Qendra është e pajisur me peptide moderne Synthesizer, në shkallë të kapaciteteve të sistemit përgatitore pastrimit, dhe instrumentet e plotë analitike, duke përfshirë MS, HPLC, GC, UV, IC etj R & D Qendra gjithashtu ofron mbështetje të teknologjisë për të dy të ri procesit zbulimin e drogës dhe të prodhimit të transferimit.

JY

【】 Base Prodhimi

JY

JYMed ka katër linja prodhimi peptide API në Nanjing, në përputhje me pajtim FDA cGMP, dhe dy doza të gatshme linjat e prodhimit biologjike janë në Shenzhen që mund të ofrojnë tufa komerciale të injeksionet peptide injeksionet kapacitet të vogël dhe të produkteve të ngrijë-tharë pluhur nën udhëzimet e cGMP. Përveç kësaj, ne jemi duke ndërtuar deri gjashtëmbëdhjetë linja për prodhimin e Peptidet API në Xianning, provincën Hubei, Kinë, e cila do të jetë një nga më të madhe bazë prodhuese peptide API në Kinë.
JYMed has complete and efficient peptide industrialization system, can provide Comprehensive peptide service, including CRO/CMO/CDMO/OEM and Regulatory affairs support. To be Your reliable, independent and reactive supplier for your peptides!

图片 2

【Key Figures of JYMed】

● 315 punonjës në mbarë vendin
laboratorë ● 2 RD (Pingshan, Nanshan)
● 3 objektet e prodhimit

        ● TV, Nanjing Lishui, JiangSu, 4 linjat e prodhimit në përputhje me FDA
        ● TV, Xian'ning, Hubei, 16 linja prodhimi, në përputhje me FDA (nën ndërtim)
        ● produkteve të përfunduar, 2 linjat e dozimit në Shenzhen Pingshan, Guangdong

● 7 produktet e dorëzuar ANDA në CFDA, 5 produkte nën paraqitjen
● 1 produktit IND dorëzuar në CFDA
● 1 produkt dorëzuar VMF (SHBA-FDA) dhe mori certifikatën CEP

图片 3

Nanjing, Jiangsu Province

-4 peptide production lines, passed USFDA and EDQM inspection with NAI

Shenzhen, Guangdong Province

-4 production lines in compliance with GMP guidelines

Xianning, Hubei Province

- 16 production lines in compliance with cGMP standards

(1)
(2)

【 Factory pictures】

zxcasdasdasd1
zxcasdasdasd2
zxcasdasdasd3
sadzxcasdad1
sadzxcasdad3
sadzxcasdad2
sadzxcasdad5
sadzxcasdad4
sadzxcasdad6

JYMed offers high qualified peptide APIs, cosmetic peptide  and CRO CMO service from research grade to cGMP grade with stringent quality control helping you in selecting the right protection for your application.


WhatsApp Online Chat!