Histrelin

  • Ngaran produk: HISTRELIN
  • CAS No: 76712-82-8
  • Formula molekular: C66H86N18O12
  • Beurat molekul: 1323,52 g / mol
  • Runtuyan: Pyr-Na-Trp-Ser-Tyr-D-Na (Bzl) -Leu-Arg-Pro-NHEt uyah asétat
  • Penampilan: bubuk bodas
  • Aplikasi: Histrelin asétat teh formulir asétat uyah tina histrelin, lila-lakonan, sintétik analog nonapeptide tina hormon gonadotropin-releasing (GnRH) mibanda aktivitas anti tumor poténsial. Kana administrasi, histrelin ngiket pikeun sarta ngaktifkeun GnRH receptors.Central precocious pubertas
  • Pakét: Numutkeun syarat customer urang
  • jéntré produk

    Tags produk

    Konci

    Rincian gancang

    • ProName:  Histrelin
    • CasNo: 76712-82-8
    • Formula molekular: C66H86 N18 O12
    • Penampilan: bubuk bodas
    • Aplikasi: Widang aplikasi: precoc Tengah ...
    • DeliveryTime: kiriman ajakan
    • Pakét: nurutkeun syarat customer urang
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 2 kilogram / Bulan
    • Purity: 98%
    • Neundeun: 2 ~ 8 ℃. ditangtayungan tina lampu
    • Transportasi: ku hawa
    • LimitNum: 1 gram

    kaunggulan

     

    produsén péptida profésional di china.
    kualitas luhur kalawan kelas gmp
    skala badag kalawan harga kalapa
    produk urang kaasup: API umum bulk péptida, péptida kosmetik, péptida custom na péptida Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

     

    rinci

    Zat aktip :

    Histrelin asétat téh potent LHRH (GnRH) agonist. Sanggeus nambahan fana, administrasi kontinyu hasil histrelin di downregulation tina tingkat LH jeung FSH dituturkeun ku suprési indung na testicular biosintésis stéroid.
    Formula molekular :
    C66H86N18O12
    Relatif molekular Massa :
    1323,52 g / mol
    CAS-Jumlah :
    76712-82-8 (net), 220810-26-4 (asétat)
    Panyimpenan jangka panjang :
    -20 ± 5 ° C
    sinonim :
    (Des-Gly10, D-Na (Bzl) 6, Pro-NHEt9) -LHRH
    runtuyan :
    Pyr-Na-Trp-Ser-Tyr-D-Na (Bzl) -Leu-Arg-Pro-NHEt uyah asétat
    Widang Aplikasi :
    pubertas precocious sentral
    Profil Perusahaan:
    Ngaran parusahaan: Shenzhen JYMed Téhnologi Co., Ltd.
    Taun Didirikeun: 2009
    Usaha: 89,5 Juta RMB
    Produk utama: oksitosin asétat, Vasopressin asétat, Desmopressin asétat, Terlipressin asétat, Caspofungin asétat, Micafungin natrium, Eptifibatide asétat, Bivalirudin TFA, Deslorelin asétat, Glucagon asétat, Histrelin asétat, Liraglutide asétat, Linaclotide Aceteate, Degarelix asétat, Buserelin asétat, Cetrorelix asétat , Goserelin
    Asétat, Argireline asétat, Metrixyl asétat, snap-8, ... ..
    Urang narékahan pikeun inovasi neraskeun di téhnologi anyar sintésis péptida sarta optimasi prosés, sarta tim téknis urang geus leuwih ti dasawarsa pangalaman dina péptida synthesis.JYM geus hasil dikintunkeun pisan
    tina ANDA API péptida jeung produk ngarumuskeun jeung CFDA tur mibanda leuwih ti fourty patén-patén disatujuan.
    tutuwuhan péptida urang aya di Nanjing, Propinsi Jiangsu jeung eta geus nyetél fasilitas ti 30.000 méter pasagi sasuai jeung cGMP guideline. Fasilitas pabrik geus diaudit na inspected ku duanana klien domestik jeung internasional.
    Kalawan kualitas alus teuing anak, harga paling kalapa jeung rojongan teknis kuat, JYM teu ngan geus miboga recognitions pikeun produk na ti organisasi Panalungtikan sarta industri Pharmaceutical, tapi ogé jadi salah sahiji suppliers paling dipercaya tina péptida di Cina ,. JYM ieu dedicated janten salah sahiji dunya panyadia péptida anjog di mangsa nu bakal datang.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!