U.S. FDA inspected Peptide Manufacturer
Shenzhen JYMed Teknologjia Co, Ltd

Shenzhen JYMed Teknologjia Co, Ltd, (JYMed) është një sipërmarrje të teknologjisë së lartë që të angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe komercializimin e produkteve të lidhura me peptide që nga viti 2009. JYMed ka dy kompani të subvencionuara: Shenzhen JX Bio Pharmaceutical Co, Ltd (Finished Product Prodhuesi) dhe Hubei JX Bio Pharmaceutical Co, Ltd (në ndërtim e sipër, TV prodhues). Kompania ka kaluar certifikimin e Shenzhen sipërmarrje të teknologjisë dhe Kombëtare High-Tech Enterprise. Si një ndërmarrje e brendshme me avantazhin e industrializimit e TV polipeptidik, ajo ka arritur një përparim të madh teknologjik në industrializim e TV polipeptidik me vështirësi jashtëzakonisht të lartë teknike. Me produkt me cilësi të lartë, kompania kryen R & D shërbime të hapura cro. Rrjeti Tregu mbulon tregjet e brendshme dhe të jashtme ...

Produkte të shkëlqyera

Prodhimi GMP

R & D Innovation

shërbimi i shkëlqyer

Sigurimin e Cilësisë

Na kontaktoni për më shumë informacion ose të rezervoni një takim
Mëso më shumë
WhatsApp Online Chat!