Eptifibatide

  • Product Name: Eptifibatide
  • Cas No: 148031-34-9
  • Formula molekul: C35H49N11O9S2
  • Bobot molekul: 831,97 g / mol
  • Urutan: 3-mercaptopropionyl-homoarg-gly-asp-trp-pro-cys-nh2 uyah asetat (jaminan disulfide)
  • Katon: wêdakakêna Putih
  • APLIKASI: Eptifibatide punika trombosit pengumpulan Inhibitor.Treatment saka stabil angina pectoris, miokardial pelanggaran leukemia
  • PAKET: Miturut syarat customer kang
  • Detail produk

    Tags Product

    DESCRIPTION

    Eptifibatide is a cyclic heptapeptide containing 6 amino acids and 1 mercaptopropionyl (des-amino cysteinyl) residue. An interchain disulfide bridge is formed between the cysteine amide and the mercaptopropionyl moieties. Chemically it is N6-(aminoiminomethyl)-N2-(3-mercapto-1-oxopropyl)-Llysylglycyl-L-α-aspartyl-L-tryptophyl-L-prolyl-L-cysteinamide, cyclic (1→6)-disulfide. Eptifibatide binds to the platelet receptor glycoprotein (GP) IIb/IIIa of human platelets and inhibits platelet aggregation.

    keywords

    • Eptifibatide asetat
    • peptida
    • CAS # 148031-34-9

    Details cepet

    • ProName: Eptifibatide
    • CasNo: 148031-34-9
    • Formula molekul: C35H49N11O9S2
    • Katon: wêdakakêna Putih
    • Aplikasi: Non-urgent inter koroner percutaneous ...
    • DeliveryTime: kintunan pituduh
    • Paket: Miturut kabutuhan
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 5 kilogram / Wulan
    • Purity: 98%
    • Storage: 2 ~ 8 ℃, dilindhungi saka cahya
    • Transportasi: udhara
    • LimitNum: 1 Gram

    kaunggulan

    Produsèn peptida profesional ing China.
    kualitas dhuwur drajate GMP
    ukuran gedhe karo rega competitive
    produk kita kalebu: API umum akeh peptida peptida kosmetik, zat kimia adat lan zat kimia Veterinary.

    rumus molekul:

    c35h49n11o9s2

    relatif molekular mass:

    831,97 g / mol

    panyimpenan long-term:

    -20 ± 5 ° c

    urutan:

    3-mercaptopropionyl-homoarg-gly-asp-trp-pro-cys-nh2 uyah asetat (jaminan disulfide)

     

    Details

    Gambar Company:
    jeneng perusahaan: Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd.
    Taun Madeg: 2009
    Capital: 89,5 Yuta RMB
    produk utama: Oxytocin Katandhan, Vasopressin Katandhan, Desmopressin Katandhan, Terlipressin cuka, Caspofungin cuka, Micafungin sodium, Eptifibatide cuka, Bivalirudin TFA, Deslorelin Katandhan, glukagon Katandhan, Histrelin Katandhan, Liraglutide Katandhan, Linaclotide Aceteate, Degarelix Katandhan, Buserelin Katandhan, Cetrorelix Katandhan , Goserelin
    Cuka, Argireline cuka, Metrixyl cuka, Belang-8, ... ..
    Kita usaha kanggo inovasi terus ing teknologi anyar sintesis peptida lan Optimization proses, lan tim kita technical wis liwat dasawarsa pengalaman ing peptida synthesis.JYM wis kasil diajukake kathah
    saka anda API peptida lan produk dirumuske karo CFDA lan duwe liwat patang puluh paten disetujoni.
    tanduran peptida kita dumunung ing Nanjing, provinsi Jiangsu lan wis nyiyapake fasilitas saka 30,000 kothak meter ing selaras karo cGMP pedoman. Ing fasilitas Pabrik wis wes di prikso lan periksa dening loro klien domestik lan internasional.
    Kanthi banget kualitas sawijining, rega paling competitive lan technical support kuwat, JYM ora mung gained recognitions kanggo produk saka organisasi Research lan industri Pharmaceutical, nanging uga dadi salah siji saka supplier paling dipercaya saka zat kimia ing China ,. JYM wis darmabakti kanggo dadi salah siji saka donya panyedhiya peptida anjog ing mangsa cedhak.

     





  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!