Enfuvirtide

  • Product Name: Enfuvirtide
  • Cas No: 159519-65-0
  • Formula molekul: C204H301N51O64
  • Bobot molekul: 4491.945 g / mol
  • Urutan: AC-Tyr-Thr-Ser-Leu-Ile-Kang-Ser-Leu-Ile-Glu-Glu-Ser-Gln-ASN-Gln-Gln-Glu-Lys-ASN-Glu-Gln-Glu-Leu- Leu-Glu-Leu-ASP-Lys-Trp-Ala-Ser-Leu-Trp-ASN-Trp-Phe-NH2 uyah asetat
  • Katon: wêdakakêna Putih
  • APLIKASI: Enfuvirtide punika Human Immunodeficiency Virus 1 Fusion inhibitor. Ing mekanisme aksi saka enfuvirtide punika minangka inhibitor Fusion Protein
  • PAKET: Miturut syarat customer kang
  • Detail produk

    Tags Product

    keywords

    • dhuwur kemurnian Enfuvirtide
    • rega paling terjangkau
    • CAS # 159519-65-0

    Details cepet

    • ProName:  Enfuvirtide
    • CasNo: 159519-65-0
    • Formula molekul: C204H301N51O64
    • Katon: bubuk putih
    • Aplikasi: Human sajinisé virus jinis 1 (H ...
    • DeliveryTime: kintunan pituduh
    • Paket: miturut syarat customer kang
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 2 kilogram / Wulan
    • Purity: 98%
    • Storage: 2 ~ 8 ℃
    • Transportasi: udhara
    • LimitNum: 1 Gram

    kaunggulan

    Produsèn peptida profesional ing China.
    kualitas dhuwur drajate GMP
    ukuran gedhe karo rega competitive
    produk kita kalebu: API umum akeh peptida peptida kosmetik, zat kimia adat lan zat kimia Veterinary.
    rumus molekul :
     c204h301n51o64
    relatif molekular mass :
    4491.945 g / mol
    cas-nomer :
     159519-65-0 (net)
    panyimpenan long-term :
    -20 ± 5 ° c
    urutan :

    ac -tyr-thr-ser-Leu-ile-kang-ser-Leu-ile-Glu-Glu-ser gln-ASN-gln-gln--Glu-cahya-ASN-Glu-gln-Glu-Leu-leu- Glu-Leu-asp-cahya-trp-ala-ser-Leu-trp-ASN-trp-Phe-nh2 uyah asetat

    kothak aplikasi :

    manungsa virus sajinisé jinis 1 ( HIV -1) infèksi

    enfuviritide digunakake ing kombinasi karo agen antiretroviral liyane ing patients therapy-experienced karo bukti-bukti  HIV -1 réplikasi senadyan therapy antiretroviral aktif.

    zat aktif :

    enfuvirtide punika peptida asam 36 amino cocog kanggo sawijining region ing gp41, transmémbran subunit HIV-1 protein.enfuvitide envelope belongs kanggo kelas babagan pengobatan kang inhibitor fusion lan tumindak kanthi cara nglunturke gp41 lan impeding owahan conformational ing gp41 perlu kanggo campuran saka virus karo sèl.

     

    Details

    Gambar Company:
    jeneng perusahaan: Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd.
    Taun Madeg: 2009
    Capital: 89,5 Yuta RMB
    produk utama: Oxytocin Katandhan, Vasopressin Katandhan, Desmopressin Katandhan, Terlipressin cuka, Caspofungin cuka, Micafungin sodium, Eptifibatide cuka, Bivalirudin TFA, Deslorelin Katandhan, glukagon Katandhan, Histrelin Katandhan, Liraglutide Katandhan, Linaclotide Aceteate, Degarelix Katandhan, Buserelin Katandhan, Cetrorelix Katandhan , Goserelin
    Cuka, Argireline cuka, Metrixyl cuka, Belang-8, ... ..
    Kita usaha kanggo inovasi terus ing teknologi anyar sintesis peptida lan Optimization proses, lan tim kita technical wis liwat dasawarsa pengalaman ing peptida synthesis.JYM wis kasil diajukake kathah
    saka anda API peptida lan produk dirumuske karo CFDA lan duwe liwat patang puluh paten disetujoni.
    tanduran peptida kita dumunung ing Nanjing, provinsi Jiangsu lan wis nyiyapake fasilitas saka 30,000 kothak meter ing selaras karo cGMP pedoman. Ing fasilitas Pabrik wis wes di prikso lan periksa dening loro klien domestik lan internasional.
    Kanthi banget kualitas sawijining, rega paling competitive lan technical support kuwat, JYM ora mung gained recognitions kanggo produk saka organisasi Research lan industri Pharmaceutical, nanging uga dadi salah siji saka supplier paling dipercaya saka zat kimia ing China ,. JYM wis darmabakti kanggo dadi salah siji saka donya panyedhiya peptida anjog ing mangsa cedhak.




  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!