Exenatide asétat

  • Ngaran produk: asétat EXENATIDE
  • CAS No: 141732-76-5
  • Formula molekular: C184H282N50O60S.C2H4O2
  • Beurat molekul: 4186,63 g / mol
  • Runtuyan: h-na-gly-glu-gly-THR-phe-THR-ser-ASP-leu-ser-lys-gln patepung--glu-glu-glu-ala-Val-arg-leu-phe-ile- glu-trp-leu-lys-asn-gly-gly-pro-ser-ser-gly-ala-pro-pro-pro-ser-nh2 uyah asétat
  • Penampilan: bubuk bodas
  • Aplikasi: Exenatide mangrupakeun péptida 39-amino-asam, hiji secretagogue insulin, kalawan épék glucoregulatory, pengobatan Diabetes II
  • Pakét: Numutkeun syarat customer urang
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. Perkenalan of Exenatide asétat
    Exenatide asétat, jeung sinonim tina Extendin-4; UNII-9P1872D4OL, hiji jenis bubuk bodas. Kimiawi ieu milik Categories Produk of péptida.

    2. karacunan tina Exenatide asétat

    Exenatide asétat boga datas handap:

    organisme test Tipe rute Dilaporkeun dosis (dinormalisasi dosis) epek sumber
    kunyuk LD subcutaneous > 5mg / kg (5mg / kg)   Toxicologist. Vol. 48, Pg. 324, 1999.
    beurit LD subcutaneous > 30mg / kg (30mg / kg)   Toxicologist. Vol. 48, Pg. 324, 1999.

     

    3. Mangpaat Exenatide asétat

    Exenatide asétat (CAS NO.141732-76-5) is a medication (incretin mimetics) approved (Apr 2005) for the treatment of diabetes mellitus type 2.

    Konci

    • Exenatide
    • harga paling affordable
    • CAS # 141732-76-5

    Rincian gancang

    • ProName: Exenatide asétat
    • CasNo: 141732-76-5
    • Formula molekular: C184H282N50O60S.C2H4O2
    • Penampilan: kakuatan bodas
    • Aplikasi: Widang aplikasi: Diabetes II
    • DeliveryTime: kiriman ajakan
    • Pakét: Numutkeun kabutuhan Anjeun
    • Port: Shenzhen
    • ProductionCapacity: 3 kilogram / Bulan
    • Purity: 98%
    • Neundeun: 2 ~ 8 ℃, ditangtayungan tina lampu
    • Transportasi: ku hawa
    • LimitNum: 1 gram

    kaunggulan

     

    produsén péptida profésional di china.
    kualitas luhur kalawan kelas gmp
    skala badag kalawan harga kalapa
    produk urang kaasup: API umum bulk péptida, péptida kosmetik, péptida custom na péptida Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

    rumus molekul:

    c184h282n50o60s

    relatif massa molekular:

    4186,63 g / mol

    runtuyan:

    h-na-gly-glu-gly-THR-phe-THR-ser-ASP-leu-ser-lys-gln patepung--glu-glu-glu-ala-Val-arg-leu-phe-Île-glu- trp-leu-lys asn--gly-gly-pro-ser-ser-gly-ala-pro-pro-pro-ser-nh2 uyah asétat

     

    rinci

    Profil Perusahaan:
    Ngaran parusahaan: Shenzhen JYMed Téhnologi Co., Ltd.
    Taun Didirikeun: 2009
    Usaha: 89,5 Juta RMB
    produk utama: oksitosin asétat, Vasopressin asétat, Desmopressin asétat, Terlipressin asétat, Caspofungin asétat, Micafungin natrium, Eptifibatide asétat, Bivalirudin TFA, Deslorelin asétat, Glucagon asétat, Histrelin asétat, Liraglutide asétat, Linaclotide Aceteate, Degarelix asétat, Buserelin asétat, Cetrorelix asétat , Goserelin
    Asétat, Argireline asétat, Metrixyl asétat, snap-8, ... ..
    Urang narékahan pikeun inovasi neraskeun di téhnologi anyar sintésis péptida sarta optimasi prosés, sarta tim téknis urang geus leuwih ti dasawarsa pangalaman dina péptida synthesis.JYM geus hasil dikintunkeun pisan
    tina ANDA API péptida jeung produk ngarumuskeun jeung CFDA tur mibanda leuwih fourty patén-patén disatujuan.
    tutuwuhan péptida urang aya di Nanjing, Propinsi Jiangsu jeung eta geus nyetél fasilitas ti 30.000 méter pasagi sasuai jeung cGMP guideline. Fasilitas pabrik geus diaudit na inspected ku duanana klien domestik jeung internasional.
    Kalawan kualitas alus teuing anak, harga paling kalapa jeung rojongan teknis kuat, JYM teu ngan geus miboga recognitions pikeun produk na ti organisasi Panalungtikan sarta industri Pharmaceutical, tapi ogé jadi salah sahiji suppliers paling dipercaya tina péptida di Cina ,. JYM ieu dedicated janten salah sahiji dunya panyadia péptida anjog di mangsa nu bakal datang.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!