Пептид API средно

JYMed може да обезбеди пептид средно или пептидни фрагменти според барање на купувачот. Нашиот тим има богато искуство за развој на пептид фрагменти и пептидни посредници, исто така им помогне на нашите клиенти да им помогнам на проектот и подобрување на приносот процес.


WhatsApp Онлајн Chat!