Peptide API ndermjetem

JYMed mund të sigurojë peptide ndërmjetëm ose peptide fragmente sipas kërkesës klientit. Ekipi ynë ka përvojë të pasur për të zhvilluar fragmente peptide dhe intermediates peptide, gjithashtu të ndihmojë klientit tonë për të nxitur projektin dhe për të përmirësuar procesin rendimentin.


WhatsApp Online Chat!