Pentapeptide-18

  • Jeneng produk: Pentapeptide-18
  • Cas No .: 64963-01-5
  • Formula molekul: C29H39N5O7
  • Bobot molekul: 569,659 g / mol
  • Urutan: H-DL-Tyr-DL-Ala-Gly-DL-Phe-DL-Leu-OH
  • Katon: wêdakakêna Putih
  • Aplikasi: Ngurangi ambane saka kisut ing pasuryan
  • Paket: botol 10/20 / 50g / HDPE / PP, utawa dibungkus miturut sarat customer kang
  • Detail produk

    Tags Product

    Pentapeptide-18 punika neuropeptide mimicing mekanisme alam enkephalins, sing menehi botulinum kaya asil. Iku nyuda ambane saka babagan tandha lan kisut disebabake dening kontraksi otot.

    We nguber tenet administrasi "Quality ngédap, pitulungan iku paling dhuwur, Reputation pisanan", lan ora tenanan nggawe lan nuduhake sukses karo kabeh klien kanggo Biasa Discount Pentapeptide-18 / leuphasyl Kanthi Cas Ora 64963-01-5, perusahaan Kita becik welcome kanca apik saka ngendi-endi ing bumi kanggo ngunjungi, neliti lan rembugan organisasi.
    We nguber tenet administrasi "Quality ngédap, pitulungan iku paling dhuwur, Reputation pisanan", lan ora tenanan nggawe lan nuduhake sukses karo kabeh klien kanggo 64963-01-5, Pentapeptide-18 / leuphasyl, Saiki, kita lagi nyoba kanggo ketik pasar anyar ngendi aku ora duwe ngarsane lan ngembangaken pasar saiki kita wis wis penetrated. Ing akun kualitas unggul lan competitive price, kita arep dadi pimpinan pasar, sampeyan kudu Don ?? ¥ t ragu-ragu kanggo hubungi kita dening telpon utawa email, yen kasengsem ing sembarang produk lan solusi kita.

    kaunggulan

    Produsèn peptida profesional ing China.
    kualitas dhuwur drajate GMP
    ukuran gedhe karo rega competitive
    produk kita kalebu: API umum akeh peptida peptida kosmetik, zat kimia adat lan zat kimia Veterinary.
    Gambar Company:
    jeneng perusahaan: Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd.
    Taun Madeg: 2009
    Capital: 89,5 Yuta RMB
    produk utama: Oxytocin Katandhan, Vasopressin Katandhan, Desmopressin Katandhan, Terlipressin cuka, Caspofungin cuka, Micafungin sodium, Eptifibatide cuka, Bivalirudin TFA, Deslorelin Katandhan, glukagon Katandhan, Histrelin Katandhan, Liraglutide Katandhan, Linaclotide Aceteate, Degarelix Katandhan, Buserelin Katandhan, Cetrorelix Katandhan , Goserelin
    Cuka, Argireline cuka, Metrixyl cuka, Belang-8, ... ..
    Kita usaha kanggo inovasi terus ing teknologi anyar sintesis peptida lan Optimization proses, lan tim kita technical wis liwat dasawarsa pengalaman ing peptida synthesis.JYM wis kasil diajukake kathah
    saka anda API peptida lan produk dirumuske karo CFDA lan duwe liwat patang puluh paten disetujoni.
    tanduran peptida kita dumunung ing Nanjing, provinsi Jiangsu lan wis nyiyapake fasilitas saka 30,000 kothak meter ing selaras karo cGMP pedoman. Ing fasilitas Pabrik wis wes di prikso lan periksa dening loro klien domestik lan internasional.
    Kanthi banget kualitas sawijining, rega paling competitive lan technical support kuwat, JYM ora mung gained recognitions kanggo produk saka organisasi Research lan industri Pharmaceutical, nanging uga dadi salah siji saka supplier paling dipercaya saka zat kimia ing China ,. JYM wis darmabakti kanggo dadi salah siji saka donya panyedhiya peptida anjog ing mangsa cedhak.

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!