Dalargin

  • Product Name: Dalargin
  • Cas No .: 81733-79-1
  • Formula molekul: C35H51N9O8
  • Bobot molekul: 725,848 g / mol
  • Urutan: H-Tyr-D-Ala-Gly-Phe-Leu-Arg-OH
  • Katon: wêdakakêna Putih
  • Aplikasi: marasake awakmu tatu. Iku bisa digabung menyang macem-macem Kosmetik - krim, tutup rai, lotions, susu kulit lan liyane lan bisa uga dipigunakaké minangka bagéan saka liya kanggo Care kanggo growong lisan, contone, ing komposisi saka toothpastes
  • Paket: botol 10/20 / 50g / HDPE / PP, utawa dibungkus miturut sarat customer kang
  • Detail produk

    Tags Product

    We ndhukung panuku kita karo becik kualitas produk lan layanan tingkat dhuwur. Dadi produsen spesialis ing sektor iki, kita wis gained pengalaman praktis sugih ing prodhuksi lan ngatur kanggo Price Grosir Dalargin 81733-79-1, Saiki kita saiki wis mantep hubungan perusahaan anteng lan dhowo karo klien saka Amerika Utara, Eropa Barat, Afrika, South Amerika, ekstra saka 60 negara lan wilayah.
    We ndhukung panuku kita karo becik kualitas produk lan layanan tingkat dhuwur. Dadi produsen spesialis ing sektor iki, kita wis gained pengalaman praktis sugih ing prodhuksi lan ngatur kanggo Dalargin, Dalargin 81733-79-1, Our company apa dening prinsip operasi "adhedhasar integritas-, kerjasama digawe, wong tujuan, win- menang kerjasama ". Kulo pengen kita bisa duwe hubungan loropaken karo pengusaha saka kabeh ndonya.

    kaunggulan

    Produsèn peptida profesional ing China.
    kualitas dhuwur drajate GMP
    ukuran gedhe karo rega competitive
    produk kita kalebu: API umum akeh peptida peptida kosmetik, zat kimia adat lan zat kimia Veterinary.
    Gambar Company:
    jeneng perusahaan: Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd.
    Taun Madeg: 2009
    Capital: 89,5 Yuta RMB
    produk utama: Oxytocin Katandhan, Vasopressin Katandhan, Desmopressin Katandhan, Terlipressin cuka, Caspofungin cuka, Micafungin sodium, Eptifibatide cuka, Bivalirudin TFA, Deslorelin Katandhan, glukagon Katandhan, Histrelin Katandhan, Liraglutide Katandhan, Linaclotide Aceteate, Degarelix Katandhan, Buserelin Katandhan, Cetrorelix Katandhan , Goserelin
    Cuka, Argireline cuka, Metrixyl cuka, Belang-8, ... ..
    Kita usaha kanggo inovasi terus ing teknologi anyar sintesis peptida lan Optimization proses, lan tim kita technical wis liwat dasawarsa pengalaman ing peptida synthesis.JYM wis kasil diajukake kathah
    saka anda API peptida lan produk dirumuske karo CFDA lan duwe liwat patang puluh paten disetujoni.
    tanduran peptida kita dumunung ing Nanjing, provinsi Jiangsu lan wis nyiyapake fasilitas saka 30,000 kothak meter ing selaras karo cGMP pedoman. Ing fasilitas Pabrik wis wes di prikso lan periksa dening loro klien domestik lan internasional.
    Kanthi banget kualitas sawijining, rega paling competitive lan technical support kuwat, JYM ora mung gained recognitions kanggo produk saka organisasi Research lan industri Pharmaceutical, nanging uga dadi salah siji saka supplier paling dipercaya saka zat kimia ing China ,. JYM wis darmabakti kanggo dadi salah siji saka donya panyedhiya peptida anjog ing mangsa cedhak.

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!