Pentapeptide-3

  • Jeneng produk: Pentapeptide-3
  • Cas No .: 725232-44-0
  • Formula molekul: C25H45N9O9
  • Bobot molekul: 615,689 g / mol
  • Urutan: H-Gly-Pro-Arg-Pro-Ala-NH2.2CH3CO2H
  • Katon: wêdakakêna Putih
  • Aplikasi: Aplikasi
  • Paket: botol 10/20 / 50g / HDPE / PP, utawa dibungkus miturut sarat customer kang
  • Detail produk

    Tags Product

    Pentapeptide-3 punika alternatif topikal kanggo otot sayah injeksi. Iku sing care anti-kisut intensif, utamané kanggo gelut marang garis expression.

    Kita pitados bilih ingkang dipun danguaken expression kemitraan punika saestu asil ndhuwur sawetara, nilai ditambahaké support, manggih sugih lan kontak pribadhi kanggo New Fashion Design kanggo Palmitoyl Pentapeptide-4 Palmitoyl Pentapeptide-3 Palmitoyl-kttks GMP Lab gawé peptida Kosmetiks Hot Sexy, liwat luwih saka 8 taun bisnis, kita wis nambah pengalaman sugih lan teknologi maju ing produksi produk kita.
    Kita pitados bilih ingkang dipun danguaken expression kemitraan punika saestu asil ndhuwur sawetara, nilai ditambahaké support, manggih sugih lan kontak pribadhi kanggo Palmitoyl-kttks, Pal-cahya-thr-thr-cahya-ser, Sexy Beauty Face, Kanthi akeh saka perusahaan, saiki produk kita ngedol lan dadi ing luwih saka 15 negara ing saindhenging donya, kayata Eropa, Amerika Utara, Tengah-wétan, Amerika Kidul, Asia Kidul lan ing. Kita metokake ing atine kita sing inovasi penting kanggo kita wutah, pembangunan produk anyar constantly.Besides, fleksibel lan efisien Sastranegara operasi Kita, produk kualitas tinggi lan prices competitive sing persis apa kita pelanggan sing looking for. Uga layanan owahan ndadekke kita reputasi kredit apik.

    kaunggulan

    Produsèn peptida profesional ing China.
    kualitas dhuwur drajate GMP
    ukuran gedhe karo rega competitive
    produk kita kalebu: API umum akeh peptida peptida kosmetik, zat kimia adat lan zat kimia Veterinary.
    Gambar Company:
    jeneng perusahaan: Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd.
    Taun Madeg: 2009
    Capital: 89,5 Yuta RMB
    produk utama: Oxytocin Katandhan, Vasopressin Katandhan, Desmopressin Katandhan, Terlipressin cuka, Caspofungin cuka, Micafungin sodium, Eptifibatide cuka, Bivalirudin TFA, Deslorelin Katandhan, glukagon Katandhan, Histrelin Katandhan, Liraglutide Katandhan, Linaclotide Aceteate, Degarelix Katandhan, Buserelin Katandhan, Cetrorelix Katandhan , Goserelin
    Cuka, Argireline cuka, Metrixyl cuka, Belang-8, ... ..
    Kita usaha kanggo inovasi terus ing teknologi anyar sintesis peptida lan Optimization proses, lan tim kita technical wis liwat dasawarsa pengalaman ing peptida synthesis.JYM wis kasil diajukake kathah
    saka anda API peptida lan produk dirumuske karo CFDA lan duwe liwat patang puluh paten disetujoni.
    tanduran peptida kita dumunung ing Nanjing, provinsi Jiangsu lan wis nyiyapake fasilitas saka 30,000 kothak meter ing selaras karo cGMP pedoman. Ing fasilitas Pabrik wis wes di prikso lan periksa dening loro klien domestik lan internasional.
    Kanthi banget kualitas sawijining, rega paling competitive lan technical support kuwat, JYM ora mung gained recognitions kanggo produk saka organisasi Research lan industri Pharmaceutical, nanging uga dadi salah siji saka supplier paling dipercaya saka zat kimia ing China ,. JYM wis darmabakti kanggo dadi salah siji saka donya panyedhiya peptida anjog ing mangsa cedhak.

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!