Palmitoyl Pentapeptide-3

  • Jeneng produk: Palmitoyl Pentapeptide-3
  • Cas No .: 214047-00-4
  • Formula molekul: C39H75N7O10
  • Bobot molekul: 802,068 g / mol
  • Urutan: palmitoyl-Lys-Thr-Thr-Lys-Ser-OH
  • Katon: wêdakakêna Putih
  • Aplikasi: Repair kulit rusak, anti-tuwa
  • Paket: botol 10/20 / 50g / HDPE / PP, utawa dibungkus miturut sarat customer kang
  • Detail produk

    Tags Product

    Palmitoyl Pentapeptide-3, uga dikenal minangka Matrixyl lan Palmitoyl Pentapeptide-4, punika pentapeptide digawe dening Sederma SA lan Proctor & Gamble.

    Palmitoyl Pentapeptide-3 stimulates produksi kolagen, elastin, lan glycosaminoglycans. Mbenakake ing tampilan garis nggoleki lan kisut lan tingkat moisturization ing kulit kang, lan, lembur, firmness sawijining.

    Palmitoyl Pentapeptide-3 iki dianggep dadi aman. Nanging, miturut Sederma, bakal kudu digunakake ing konsentrasi kiro-kiro saka 3% nganti 5% kanggo bisa mlaku, lan banget sawetara, yen, produk ing pasar ngemot jumlah dianjurake.

    Bebarengan karo filsafat perusahaan "Klien Oriented", proses kontrol kualitas kaku, produk produksi unggul bebarengan karo grup R & D sehat lan kuat, kita saya ngirim produk kualitas premium, solusi ngédap lan biaya agresif Price Paling kanggo Skin Care peptida KosmetikPalmitoyl Pentapeptide-4 / palmitoyl Pentapeptide-3, We Sincerely nyana exchange lan kerjasama bebarengan karo kowé. Ayo kita pindhah tangan maju ing tangan lan ngrampungake kahanan Win-Win.
    Along with the “Client-Oriented” enterprise philosophy, a rigorous high-quality control process, superior production products along with a robust R&D group, we constantly deliver premium quality products, exceptional solutions and aggressive costs for Skin Care Peptide Palmitoyl Pentapeptide-4 And Matrixyl, Cosmetic Peptide Palmitoyl Pentapeptide-4 Powder, Palmitoyl Pentapeptide-4 Powder, Welcome to visit our company and factory, there are various merchandise displayed in our showroom that will meet your expectation, meanwhile, if you are convenient to visit our website, our sales staff will try their efforts to provide you the best service

    kaunggulan

    Produsèn peptida profesional ing China.
    kualitas dhuwur drajate GMP
    ukuran gedhe karo rega competitive
    produk kita kalebu: API umum akeh peptida peptida kosmetik, zat kimia adat lan zat kimia Veterinary.
    Gambar Company:
    jeneng perusahaan: Shenzhen JYMed Technology Co., Ltd.
    Taun Madeg: 2009
    Capital: 89,5 Yuta RMB
    produk utama: Oxytocin Katandhan, Vasopressin Katandhan, Desmopressin Katandhan, Terlipressin cuka, Caspofungin cuka, Micafungin sodium, Eptifibatide cuka, Bivalirudin TFA, Deslorelin Katandhan, glukagon Katandhan, Histrelin Katandhan, Liraglutide Katandhan, Linaclotide Aceteate, Degarelix Katandhan, Buserelin Katandhan, Cetrorelix Katandhan , Goserelin
    Cuka, Argireline cuka, Metrixyl cuka, Belang-8, ... ..
    Kita usaha kanggo inovasi terus ing teknologi anyar sintesis peptida lan Optimization proses, lan tim kita technical wis liwat dasawarsa pengalaman ing peptida synthesis.JYM wis kasil diajukake kathah
    saka anda API peptida lan produk dirumuske karo CFDA lan duwe liwat patang puluh paten disetujoni.
    tanduran peptida kita dumunung ing Nanjing, provinsi Jiangsu lan wis nyiyapake fasilitas saka 30,000 kothak meter ing selaras karo cGMP pedoman. Ing fasilitas Pabrik wis wes di prikso lan periksa dening loro klien domestik lan internasional.
    Kanthi banget kualitas sawijining, rega paling competitive lan technical support kuwat, JYM ora mung gained recognitions kanggo produk saka organisasi Research lan industri Pharmaceutical, nanging uga dadi salah siji saka supplier paling dipercaya saka zat kimia ing China ,. JYM wis darmabakti kanggo dadi salah siji saka donya panyedhiya peptida anjog ing mangsa cedhak.

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!