Palmitoyl Pentapeptide-3

  • Ngaran produk: Palmitoyl Pentapeptide-3
  • CAS No .: 214047-00-4
  • Formula molekular: C39H75N7O10
  • Beurat molekul: 802,068 g / mol
  • Runtuyan: palmitoyl-Lys-THR-THR-Lys-Ser-OH
  • Penampilan: bubuk bodas
  • Aplikasi: ngalereskeun kulit ruksak, anti sepuh
  • Pakét: botol 10/20 / 50g / HDPE / PP, atawa dibungkus nurutkeun sarat customer urang
  • jéntré produk

    Tags produk

    Palmitoyl Pentapeptide-3, ogé katelah Matrixyl na Palmitoyl Pentapeptide-4, nyaéta pentapeptide dijieun ku Sederma SA jeung Proctor & Gamble.

    Palmitoyl Pentapeptide-3 ngarangsang produksi kolagén, elastin, sarta glycosaminoglycans. Ieu ngaronjatkeun penampilan garis rupa jeung wrinkles sarta tingkat moisturization kulit urang, sarta, lembur, firmness na.

    Palmitoyl Pentapeptide-3 umumna dianggap aman. Najan kitu, nurutkeun Sederma, bahan ieu kudu dipake dina konsentrasi mimitian ti 3% kana 5% digawekeun leres, sareng saeutik pisan, upami wae, produk dina pasaran ngandung jumlah dianjurkeun.

    Marengan filsafat perusahaan "klien-Berorientasi", hiji proses kontrol kualitas luhur rigorous, produk produksi punjul sapanjang ku grup R & D mantap, urang terus nganteurkeun produk kualitas premium, solusi luar biasa sarta waragad agrésif pikeun Harga panghandapna pikeun Kulit Kamanusaan sarta Studi péptida kosmetikPalmitoyl Pentapeptide-4 / palmitoyl Pentapeptide-3, Simkuring tulus nyangka bursa jeung kerjasama sapanjang sareng anjeun. Hayu urang ngalih leungeun maju dina leungeun jeung ngalengkepan kaayaan win-win.
    Along with the “Client-Oriented” enterprise philosophy, a rigorous high-quality control process, superior production products along with a robust R&D group, we constantly deliver premium quality products, exceptional solutions and aggressive costs for Skin Care Peptide Palmitoyl Pentapeptide-4 And Matrixyl, Cosmetic Peptide Palmitoyl Pentapeptide-4 Powder, Palmitoyl Pentapeptide-4 Powder, Welcome to visit our company and factory, there are various merchandise displayed in our showroom that will meet your expectation, meanwhile, if you are convenient to visit our website, our sales staff will try their efforts to provide you the best service

    kaunggulan

    produsén péptida profésional di china.
    kualitas luhur kalawan kelas gmp
    skala badag kalawan harga kalapa
    produk urang kaasup: API umum bulk péptida, péptida kosmetik, péptida custom na péptida Pangajaran sarta Palatihan Atikan.
    Profil Perusahaan:
    Ngaran parusahaan: Shenzhen JYMed Téhnologi Co., Ltd.
    Taun Didirikeun: 2009
    Usaha: 89,5 Juta RMB
    produk utama: oksitosin asétat, Vasopressin asétat, Desmopressin asétat, Terlipressin asétat, Caspofungin asétat, Micafungin natrium, Eptifibatide asétat, Bivalirudin TFA, Deslorelin asétat, Glucagon asétat, Histrelin asétat, Liraglutide asétat, Linaclotide Aceteate, Degarelix asétat, Buserelin asétat, Cetrorelix asétat , Goserelin
    Asétat, Argireline asétat, Metrixyl asétat, snap-8, ... ..
    Urang narékahan pikeun inovasi neraskeun di téhnologi anyar sintésis péptida sarta optimasi prosés, sarta tim téknis urang geus leuwih ti dasawarsa pangalaman dina péptida synthesis.JYM geus hasil dikintunkeun pisan
    tina ANDA API péptida jeung produk ngarumuskeun jeung CFDA tur mibanda leuwih fourty patén-patén disatujuan.
    tutuwuhan péptida urang aya di Nanjing, Propinsi Jiangsu jeung eta geus nyetél fasilitas ti 30.000 méter pasagi sasuai jeung cGMP guideline. Fasilitas pabrik geus diaudit na inspected ku duanana klien domestik jeung internasional.
    Kalawan kualitas alus teuing anak, harga paling kalapa jeung rojongan teknis kuat, JYM teu ngan geus miboga recognitions pikeun produk na ti organisasi Panalungtikan sarta industri Pharmaceutical, tapi ogé jadi salah sahiji suppliers paling dipercaya tina péptida di Cina ,. JYM ieu dedicated janten salah sahiji dunya panyadia péptida anjog di mangsa nu bakal datang.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!